Aventuri cu Inglot

… sau poate pentru Inglot!

Azi vreau să povestesc despre un blush de care m-am îndrăgostit irevocabil. Iar dacă reușesc să îl termin vreodată, clar voi lua altul de la aceeași firmă.

Totul a început când făceam planurile pentru mare… dintr-o dată… Light bulb (vorba lui Gru)!! Au Inglot în Constanța, trebuie, dar trebuie neapărat să văd, vreau și eu ceva bun, bun de tot! Apoi am citit pe un blog despre un tuș de la ei si dorința de a merge acolo a crescut.

M-am văzut la mare, am petrecut frumos câteva zile, iar în ziua stabilită pentru shopping am pornit la drum din Eforie în Mamaia, cu o semi insolație. După o tură cu telegondola am pornit spre mall. Văzusem eu pe Google Maps că e la o azvârlitură de bătz de Mamaia, doar faci la dreapta și hopa, ăla e! GREȘIT! Am mers vreo oră printr-un soare groaznic, am avut de suferit mult după ”escapada” respectivă (dureri de cap, frisoane, febră, pentru că insolația mea mică a devenit mare)  dar eu zic ca a meritat. Am ajuns în Maritimo coaptă la propriu, roșie ca un rac dar cu chef de shopping. Am văzut magazinul la intrare, dar am decis să mă mai plimb puțin până intru acolo.

Am avut noroc să fiu ajutată de o fată foarte simpatică si pentru asta îi mulțumeeeesc mult de tot, pentru că era cât pe ce să aleg ceva într-o nuanță pe care o am deja, din cauza luminilor din magazin. Noroc că ea le știa foarte bine și mi-a dat exact ce mi-a trebuit.

Astfel am ales blush-ul în nuanța 29, un piersiciu care în magazin părea portocaliu intens. Când am ieșit de acolo am văzut ce nuanță frumoasă e în realitate. 🙂

E un fard foarte pigmentat, e fin, aproape cremos când trec cu degetul pe suprafața sa. Deși pare foarte foarte intens în ”cutiuța” lui, pe ten arata foarte natural, asta tocmai pentru că fiind foarte pigmentat, trebuie să aplic doar puțin.

Eu l-am luat fără paletuță, presupun că rezistă și așa. Nu aveam o stare de sănătate prea bună în momentul ăla și nu m-am mai interesat și de paletuțe, deși fata de la magazin m-a intrebat. Dar nu am dat mare atenție și l-am luat așa.

Vine într-o cantitate de 6 grame (pentru o veșnicie) și are termen de valabilitate 18 luni de la deschidere. Eu l-am luat cu 24 de lei, nu știu dacă s-a modificat prețul de atunci.

Sunt total mulțumită și chiar mă gândesc ca pe viitor să mai cumpăr produse de la Inglot, desi unele sunt puțin mai scumpe, merită. Prefer să am puține și bune (în sensul că vreau să mi se potrivească) decât multe și luate la nimereală dintr-o ”zvâcnire” de moment.

Acum las pozele să vorbească, eu am turuit cam mult. 🙂

DSCN0493* A mi se scuza fotografia aiurea, era atât de târziu și mă grăbeam :”>

DSCN0497* După opt ore încă e la locul lui 🙂

DSCN0496

DSCN0490

DSCN0667 * Petre e un norocos că s-a născut cu blush natural. :))

Cam atât pentru azi, noapte bună vă doresc!

Anunțuri

2 gânduri despre “Aventuri cu Inglot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s