Yves Rocher – oja mea preferată

Salut!

Ciudate ore am pentru a posta pe blog… dăăă… dacă acum îmi fac curaj… ata ete.

Vreau să povestesc puțin despre oja care le-a dărâmat pe celelalte ca pe popice și s-a cocoțat în topul preferințelor mele.

Vedeta este… oja strălucitoare Yves Rocher, numărul 13 (iar???) Rose Nude. Am primit-o cadou la ultima comandă și recunosc, nu i-am dat nicio șansă. Nu am avut comandă mare, doar un parfum. Ok, acum ce cado’ alegem? Crema Pure Calendula nu imi trebuia, cadoul surpriză nu imi trebuia pentru că era vorba despre o altă cremă din ce am înțeles (nu mă împac deloc bine cu cremele lor pentru ten), deci am ales crema de mâini și oja, mai ales că aveam o nuntă și nu știam cum să îmi fac gheruțele și crema o mai avusesem și știam că e faină.

A venit și ziua când am primit pachetul, l-am desfăcut și am admirat oja. Hm, chiar frumoasă. De-ar fi și bună, m-am gândit eu… am ajuns la muncă, am spoit repede o unghie… nu prea mi-a plăcut cum se întindea. Făcea dungi și arăta ca varul. Când am pictat unghiile pentru nuntă mi-am schimbat părerea cât de cât, dar încă nu mă dădea pe spate. Am aplicat un singur strat, fără bază. Nu am mai avut timp să îl aplic și pe al doilea. S-a întins oarecum bine, dar în lumina naturală tot se vedeau dungile alea urâte. Ok, a trecut și nunta iar eu m-am gândit să mai aplic un strat, evident îmi era lene să le șterg și să le fac iar. Ei, acum s-a schimbat cocoana, vorba lu’ mamaie. În două straturi arată ce poate, devine o ojă superbă, crem rozalie, total opacă, ce te duce cu gândul la o înghețată sau o bomboană cu lapte. De fapt, ea în sticluță are și niște irizații foarte foarte fine, nici nu știu exact ce culoare, pentru că nu sunt destul de evidente și vederea mea e praf și pulbere. În orice caz, ceva roz-roșiatic, ori kind of. Ei, astea nu se văd pe unghie. Mi-ar fi plăcut să le zăresc totuși.

Consistența e un alt aspect care îmi place la această ojă. E cremoasă, pe mine mă face să mă gândesc la capsulele cu lapte pentru cafea. :)) Ciudate asocieri mai fac și eu, dar asta e.

Un alt punct forte pe care i-l găsesc, e timpul de uscare. Și mai ales, modul de uscare. Se usucă relativ repede, iar când e uscată, e uscată! Pot să frec unghia de cearșaf, de haine, de față, unghie de unghie și nu se strică. Asta îmi place mult. De obicei, chiar dacă oja e uscată, dacă nu am grijă cu ea, tot mă pot trezi cu surprize neplăcute.

Rezistența e ca la celelalte oje pe care le am, în jur de 5 zile, că pe urmă mă plictisesc.

Pensula e puțin problematică pentru că are 2-3 ciufi zbârliți, dar nu cât să mă scoată din sărite. În orice caz, pentru o ojă care costă vreo 25 de lei în mod normal (la 5.5 ml…), putea fi puțin mai lată pensula.

Și ar mai fi un singur punct slab pe care îl are. Se consumă foarte foarte foarte repede! De două ori mi-am făcut unghiile cu ea și deja am consumat o treime din sticluță. Acum puteți spune că deh, e mică, ce pot să cer de la ea? Dar… DAR am oje la fel de mici de la Farmec (colecția de vară) pe care le-am folosit de nenumărate ori și parcă nu se mai termină, așa spornice sunt.

Eu o aplaud și îi dau un 10 cu felicitări. Sper să o mai dea cadou, că eu 25 de lei pe o ojă nu dau, Poate să aibă și țopi. :))

DSCN0958

DSCN0962

                                                                         * evident, trebuia să stric eu una, e un fel de trademark. :))

DSCN0963

Vă pup, pa pa!


5 gânduri despre “Yves Rocher – oja mea preferată

    1. Multumesc mult pentru comentariu! Da, cremele lor de fata nu mi-au facut bine, dar cea de maini, cea in tub galben (cu arnica, nu imi vine exact denumirea) e extraordinara, eu am avut-o o data iar mama e la al doilea tub. Te pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.