Finish 6 by Christmas is over.

Salut!

Postarea aceasta trebuia să vină ieri, însă nu am avut niciun chef de scris, ca să o spun pe-aia dreaptă. Am fost efectiv îmbuibată cu de toate, plină de lene și de somn încât numai de scris pe blog nu îmi ardea. Urât, știu. Stau la colțul rușinii 5 minute.

Bun, acum că mi-am pus cenușa în cap, vreau să prezint impresiile după „proiectul” Finish 6 by Christmas despre care vă povesteam aici.

Am consumat oare toate produsele? Mi-a fost ușor? Păi, nici greu nu mi-a fost.

Una peste alta, tanaaaam! Acestea au fost produsele pe care trebuia să le consum și produsele pe care am reușit să le consum:

20140924_22232320141226_171513

Pluuus, loțiunea de corp! Nu e în fotografie pentru că a fost inclusă din greșeală într-una din postările cu goliciunile lunii și aruncată. Dar am consumat-o, pe cuvânt de durdunică.

Să le luăm pe rând:

  • oja a fost cel mai ușor de dat gata. Estimasem că mai ajunge pentru vreo 4-5 utilizări însă după vreo două a fost gata. Au rămas doi stropi de prăsilă pe fundul sticluței, însă cei doi stropi erau tari ca piatra și iuți ca săgeata, deci nu se puteau folosi;
  • balsamul de buze a fost dat gata la sfârșit de noiembrie sau început de decembrie. A durat ceva deși l-am folosit în fiecare seară plus când mai stăteam pe-acasă ziua și aveam nevoie de un strop de hidratare;
  • glossul a fost consumat destul de repede pentru că l-am luat la muncă și dădeam strat peste strat până arătam ca o Barbie cu pojar;
  • pudra, după cum se vede în fotografie ar mai putea fi folosită, dar la mine asta înseamnă pudră consumată, nene. Viața e prea scurtă ca să râcâi cu pensula o margine de pudră veche. A fost bună, ne-am iubit, dar punct. Nici să fi fost Lancome nu as fi scobit în ea. Oh, nu, bine-bine, dacă era Lancome scobeam în ea, dar mă rog. :)) Dar pentru că nu era Lancome și era și veche, nu, nu aveam de ce să o chinui și să mă chinui până la ultimul pufff.

Marea absentă e spuma de păr! De ce? Pentru că nu am consumat-o! Pentru că mi s-au pus niște pitici pe creier și la începutul lui noiembrie m-am tuns. Și acum țin părul îndreptat cu placa. Așa că nu mai aveam cum să o folosesc. În schimb, am descoperit că mi-a subtilizat-o mama (am găsit-o printre lucrurile ei după ce m-am ținut de capul ei o vreme – „Ia-o, că e mișto și eu nu pot să o folosesc pe părul scuuuuurt!”) care e o gagică tunsă în scări și care are cum să o folosească. Am mai folosit-o și eu o dată sau de două ori pe părul necoafat și chiar am primit laude, dar mă simt mai bine cu el drept.

Acestea fiind spuse, consider că mi-am făcut treaba binișor și chiar dacă nu am consumat un produs, știu că e pe mâini bune care îl vor da gata cât de curând.

Și chiar mi-a plăcut micuțul proiect. Poate chiar o să pornesc unul nou, gen „Consumă 6 pân’ la primăvară” or something. Așa mă mobilizez și eu… momentan am o problemă cu ojele. Am 10. Până la primăvară vreau să rămân cu maxim 5. :))

Gata, fug să mai mănânc ceva! Iar. Din nou.

Pupiiiici și să aveți parte de zile liniștite și sărbători faine în continuare!

Ne revedem zilele astea cu niște produse care mie mi-au răsfățat năsucul.

Paaa!


4 gânduri despre “Finish 6 by Christmas is over.

  1. You goooo girl! Eu nu m-am descurcat asa bine, dar tot sunt multumita! Acum am postat si eu! Stai pe receptie ca eu ma mai apuc din ianuarie de vreo cateva „proiecte de consum!”:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.