Super Supreme Body Butter – un deliciu pentru piele

Hello!

În luna februarie, pe lângă surpriza pe care mi-a făcut-o Adina, am mai primit încă un pachețel frumos, de data aceasta de la Cami. Ce să mai, a fost o lună cu multe cadouri frumoase și o să îmi ia o vreme până o să scriu despre toate produsele primite. Încerc să scriu măcar despre cele care m-au impresionat din cale-afară.

Azi iese la tablă un unt de corp marca Sephora – Super Supreme Body Butter. Doamne, e o minunăție! Am o obsesie în ultima vreme pentru mirosurile fresh/citrice/ușor masculine, iar acest unt de corp a fost exact pe gustul meu.

Pe ambalaj găsim câteva informații despre produs, cum ar fi că nu lasă o peliculă grasă pe piele, este testat dermatologic și menține pielea hidratată toată ziua. În plus, ceva haios ce mi-a atras atenția, scris în limba franceză: ”Unt de corp. Se tartinează fără moderație!”

Atât de mult mi-a plăcut, încât l-am dat gata în mai puțin de o lună.

20150306_224340

L-am adulmecat cum l-am primit, constatând cu mare bucurie că mirosul e pe gustul meu, pe noul meu gust primăvăratic! Are o aromă plăcută, răcoroasă, eu simt un strop de ghimbir, ceva citrice, nu știu la ce s-au gândit „nasurile” care l-au creat, însă eu asta percep.

Textura e consistentă, exact ca a unui unt. Rămâne la locul lui în cutiuță chiar dacă joci ping-pong cu ambalajul (teoretic vorbind, nu am pasiuni din astea :)) ).

20150306_224502

20150306_224612

20150306_224652

Situația se schimbă în momentul în care îl aplic pe piele. Se topește pur și simplu și se absoarbe imediat, ca amintire rămânând doar parfumul delicios și o piele catifelată, absolut deloc grasă.

Senzația de catifelare persistă, a doua zi pielea arată și se simte de parcă atunci am aplicat untul de corp.

Și mirosul persistă destul de mult pe piele.

Este destul de spornic, trebuia doar să trec ușor degetele peste produsul propriu-zis pentru a asigura hidratarea pe o porțiune măricică de piele. Nu mă așteptam ca 50 de mililitri să îmi ajungă așa mult timp, mai ales că am folosit produsul zilnic.

Din păcate, nu știu să vă spun prețul pentru că eu am avut o miniatură, dar cel puțin e clar că se găsește la Sephora și din ce am văzut pe site, e un bestseller.

L-a mai încercat cineva?

Pupici!

Anunțuri

2 gânduri despre “Super Supreme Body Butter – un deliciu pentru piele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s