A ștampilat-o și a dat-o anonimă

Ea era fana îndrăgostită, el era divul de la radio.

Era vocea care o ținea trează până aproape de răsărit, era tipul amuzant și sigur pe el care o înnebunea.

Era frumos, cel mai frumos.

Era departe, prea departe. Tot ce îi unea era un grup de pe facebook unde ea vorbea cu prietenii și tremura când primea un like de la el sau când citea la radio ce scrisese.

Ar fi vrut să știe, dar ar fi părut dubios. Multe fane sunt îndrăgostite de băieții celebri, deci care ar fi fost șansele ei?

Cum care ar fi fost? Fata e haioasă, are glume bune și îi place să facă oamenii să râdă. S-a bazat pe asta când s-a gândit să îi trimită scrisorele anonime pe adresa radio-ului. Anonime anonime, bine, dar un semn distinctiv trebuie să aibă.

Și-a amintit acele ștampile haioase pe care le cumpăra de la papetărie când era mică. Bine, dar acum nu mai era mică. Era ditamai femeia, deci trebuia ceva mai serios. Acum fie vorba între noi, ce poate fi serios în niște scrisorele anonime către un băiat? Dar ea așa vedea situația, deci trebuie să o respectăm.

stampila_casatorie_colop_superblog

Uite așa a ajuns la mine. Pardon, am uitat să mă prezint, că eu nu mă țin de anonime ca donșoara noastră. Mă numesc Ștampila Fericirii și am apărut ca o idee salvatoare pentru eroina noastră. Dar cum a ajuns la mine? Simplu! Într-o zi, când ștampila facturile de la serviciu, i-a atras atenția numele ștampilei. Pe ea scria Colop. A intrat pe site și a văzut că există și alte tipuri de ștampile, nu numai cele pentru firme. De exemplu, eu. Eu, micuță și colorată. Cu ajutorul meu spera să atingă fericirea de a sta de vorbă față-n față cu „vocea” de care era îndrăgostită.

A văzut pe site că e disponibilă personalizarea ștampilelor, așa că mi-a ales o fotografie frumoasă și a decis că ștampila-semnătură va fi… Bibelou.

Așa că și-a pus în aplicare planul. Uneori îi trimitea citate haioase, alteori bancuri, alteori întâmplări, toate menite să aducă un zâmbet pe chipul lui. Surpriza a venit când, într-o noapte, ascultând aproape adormită vocea venită din căști… iată că scrisorelele ei au dat roade.

– Și acum, iată ce ne spune Bibelou! Nu știți cine e? Bibelou e numele care mă face să zâmbesc. Bibelou îmi trimite scrisori și se semnează folosind o ștampilă. Foarte original, nu?

… și a citit ce i-a scris în ultima scrisorică.

Inima îi bătea cu putere, își atinsese scopul, cel puțin parțial. Pasul următor era să îl vadă. Și asta urma să se întâmple în curând, de ziua radioului, când va merge în studio împreună cu alți fani pe care îi cunoscuse pe facebook. Însă atunci va fi doar Maria, nici vorbă să lase „bibeloul” la suprafață.

Și totuși… ziua cea mare a venit. A pornit la drum, s-a întâlnit cu ceilalți și surpriza cea mai mare a fost când l-a văzut și pe EL. De fapt nu, rectific. Surpriza cea mai mare a fost când EL s-a apropiat de ea și i-a spus zâmbind:

– Salut, Maria. Sau Bibelou? Cum preferi?

„Aoleu, până aici mi-a fost! Pe unde să scap? Încotro să fug?” – și-a zis ea în gând. Dar el a râs și i-a spus să se calmeze. Și că e încântat de „proiectul” ei haios, dar cineva o dăduse de gol și așa a aflat că ea era „autoarea”. Ba chiar a întrebat-o de unde a făcut rost de ștampilă, că ar vrea să le facă și el niște glume colegilor. Ea i-a recomandat site-ul Colop, el i-a mulțumit frumos și au trăit fericiți până la…

…a, nu, nu era așa finalul. El avea prietenă. Da’ nu-i nimic, că până la urmă s-a îndrăgostit și ea de altcineva. Și i-a zis direct, nu s-a ținut de anonime.

De unde știu eu toate astea? Păi Bibeloanța are și un jurnal roz unde sunt prezentă după fiecare întâmplare scrisă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s