De la vis la fericire

9a25423fba5e67521b9f6dd4b61c2cdc

Fericire pură. O fericire pe care probabil numai un copil o poate simți, chiar dacă nu-i putem vedea chipul. Cred că după asta tânjim cu toții, să ajungem să mai simțim o dată, măcar o dată acel val euforic… acea clipă când, spiritual,  suntem deasupra tuturor. Și nu e ușor.

Nu e ușor pentru că ne lăsăm duși de val odată cu problemele zilnice și uităm să fim ce-am fost. Uităm de puritatea sufletului și fericirea simplă, dar intensă. Încercăm atunci să ne mințim sufletul cu fericiri trecătoare, frivole, un ruj, un parfum, o haină, o pereche de pantofi.

Și fericirea cea mare, când? Când urmează împlinirea unui vis? Punem ban pe ban pentru a ne coase petice de fericire, dar uităm că ea nu așa se măsoară. La sfârșitul zilei, săptămânii, sezonului, cu ce rămânem? Ne pot mulțumi pe deplin acele bucățele adunate?

 Citisem cândva, într-o carte, cum că „fiecare om trebuie să creadă în ceva, altfel se dezlănțuie haosul”… dar ducând mai departe sensul acestui citat, eu consider că fiecare om trebuie să aibă un vis, altfel trăiește degeaba.

Și aici nu vorbim despre dorințe firești precum sănătatea, cariera, iubirea. Vorbim despre un vis al nostru, care să ne ungă sufletul și, odată împlinit, să ne facă să vibrăm. Să ne facă să urlăm cât ne țin plămânii, „ACUM SUNT FERICIT!”.

Se-ntâmplă ca visul meu cel mare e să fiu în locul în care e piciul din fotografie, dar momentan nu a venit timpul… eu aștept momentul potrivit!

DSCN7651

Despre Komunomo v-am mai povestit acum mai bine de un an, când am participat prima dată la SuperBlog. Este o platformă de socializare altfel, având ca scop scoaterea oamenilor din online în offline, făcându-i astfel să se întoarcă la emoții, la trăiri frumoase, autentice.

Komunomo iubește oamenii fericiți și de aceea ne invită la concurs, un concurs cu oameni fericiți. Mecanismul e simplu, trebuie doar să te înregistrezi pe site și să trimiți o fotografie originală (adică făcută de tine, nu preluată din alte surse) care ți se pare că ilustrează cel mai bine ideea de „Happy People”, indiferent dacă în fotografie apari tu sau niște necunoscuți.

Premiile sunt extraordinar de tentante si vin la dublu sub formă de vouchere de cumpărături pe F64, astfel:

Premiul 1: 2 x 1000 euro;

Premiul 2: 2x 700 euro;

Premiul 3: 2 x 300 euro.

Grăbiți-vă, concursul durează până pe 12 aprilie!

Baftă și nu uitați să fiți fericiți!

Sursă foto 1: https://ro.pinterest.com/pin/409968372311098845/

Sursă foto 2: arhiva personală.

Sursa citatului: Pântecele Parisului de Emile Zola.


10 gânduri despre “De la vis la fericire

 1. Fericirea mea înseamnă: familia, prietenii, o excursie în alta tara, măcar o data pe an și mai nou, cățelușul meu Blue!
  Nu-s o fire pretențioasă! Lucrurile mici fac viața mai frumoasa! :*

 2. Chiar mă întrebam zilele trecute ce s-o fi întâmplat cu Komunomo . Se pare că-si va face loc în virtual până la urmă. Succes, să ți se îndeplinească visul! Lacrimile vor curge sigur, dar printre ele şi sughițuri o să apuci să zărești câte ceva. Sa fii fericită ! Succes!

  1. Si eu m-am intrebat la un moment dat si ma bucur sa aud din nou de ei. 😀
   Doamne ajuta, imi doresc mult de tot sa se implineasca. ❤
   Sa fie! Merci pentru vizita! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.