Palmolive, căpșunici și dușuri parfumate

Saliu’!

Am rămas ultima care scrie despre gelul ăsta de duș, dar mai bine mai târziu decât să nu îl pomenesc decât în postarea cu produse consumate.

După cum știți, Palmolive a lansat acum câteva luni o gamă de geluri de duș cremoase, aromate, gurmande, perfecte pentru momentele când vrem să ne răsfățăm ca la spa: Palmolive Gourmet.

Sunt patru arome în total (corectați-mă dacă greșesc), adică vanilie, piersică, ciocolată și căpșune. M-am tot plimbat pe lângă ele când le-am văzut în supermarket, le-am mirosit, dar am trecut mai departe. Sunt dependentă de geluri de duș, am baia plină, așa că încă unul nu îmi trebuia în acel moment. Până când, evident nu am mai rezistat și la o a doua adulmecare, când eram la cumpărături cu mama, l-am ales pe cel cu căpșunici, Strawberry Touch. A fost 15 lei  și are 500 ml.

img_20160916_192448

L-am iubit de la prima utilizare și l-am folosit aproape în fiecare zi. Mirosul e atât de natural! Miroase a căpșunici proaspăt culese din grădină și mâncate cu un strop de frișcă. E un adevărat răsfăț să îl folosesc.

Consistența e densă, e foarte spornic pentru că pun un strop pe burete și instant am parte de o spumă cremoasă. Îl am de aproape o lună și, repet, e folosit aproape în fiecare zi de două persoane, pentru că și mamei îi place mult. Și tot mai am pentru cel puțin o săptămână.

M-am uitat puțin și prin lista de ingrediente, obișnuită fiind să nu găsesc aproape nimic natural prin majoritatea gelurilor de duș pe care le folosesc. Ei, aici am avut o surpriză pentru că Palmolive Gourmet Body Butter Wash (adicătelea denumirea lungă și pompoasă) conține unt de shea, extract din migdale dulci și suc de căpșune și piersici. Destul de bine! Și conține și glicerină, despre care știm deja că menține pielea hidratată.

Senzația în timpul dușului e de răsfăț suprem, mirosul bogat, fructat, gurmand îmi inundă baia și mi se imprimă în piele pentru câteva ore. Pielea rămâne catifelată și hidratată.

Îmi place atât de mult cremoșenia asta mică încât singura chestie la care trebuie să mă gândesc e care va fi următoarea aromă din gamă pe care voi pune mâna. Eu aș vrea ciocolată, mama ar vrea piersică… probabil le vom lua pe amândouă! Merită fiecare bănuț.

Și am avut și o revelație: primul gel de duș care a ajuns la mine în casă, acum… muuuuulți ani, era de la Palmolive, ceva cu aromă dulce-florală, cu ambalaj rotunjor, rozaliu.

Voi le-ați încercat? ❤

Pupicici!

 


2 gânduri despre “Palmolive, căpșunici și dușuri parfumate

  1. Arată atât de bine 😻 Încă n-am apucat să le încerc, dar sunt foarte tentante; adăugat pe lista de cumpărături ✐. Te pup 💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.