Unt aromatic pentru corp: -417 cu lavandă

Salut!

Am făcut azi un mic sondaj pe facebook referitor la următorul review pe care să-l scriu pe blog. Prima mânuţă ridicată a fost a Gabrielei, care a vrut să afle mai multe despre untul de corp -417 cu aromă de lavandă.

Am primit acest produs în iulie, de la Camelia (am mai zis eu că mi-a dat „material” pentru un an de zile :D). Când am văzut că e un produs pentru corp cu aromă de lavandă, mi-am zis what the ef? Sunteți de acord cu mine că nu prea există multe cosmetice cu acest miros, nu? L-am tot ocolit o vreme, ba că mai aveam altele începute, ba că nu știam cum va fi… așa că „m-am apucat” de el abia toamna târziu.

img_20170123_195823

Rău am făcut! Trebuia să îl folosesc mai devreme, pentru că merită din plin.

Untul vine într-un recipient de 250 ml și are sub capac, ca extra protecție, un căpăcel transparent.

img_20170123_195850

img_20170123_195834

Mirosul… mirosul e unul puternic, se aseamănă cumva cu acel parfum de cameră Glade pe care îl foloseam acum niște ani și pe care îl iubeam. Poate mă înșel, dar la el merg cu gândul. Bun. Aromă puternică, aspră, rece, de curat. Simt plămânii invadaţi de mirosul său de fiecare dată când îl folosesc.

Textura e bogată, dar cumva aerată.

E destul de spornic, o bobiță mică acoperă o suprafață destul de măricică de piele.

img_20170123_195905

img_20170123_195959

De absorbit nu se absoarbe nici instant (cum sunt loțiunile The Body Shop, de exemplu), dar nici greu. Nu lasă peliculă grasă la suprafața pielii. Eu oricum mă cremuiesc și mă bag în pat, doar nu o să umblu bezmetică prin casă până se absoarbe crema. În orice caz, nici nu ar fi nevoie.

La nivelul de hidratare nici nu m-am gândit prea mult când am început să folosesc acest produs. Daaaar, nu am cum să nu remarc că pielea rămâne catifelată și efectul e de durată, nu e apă de ploaie.

Dar dincolo de toate, aroma sa m încântă cel mai mult. Aș putea să jur că o perioadă, după ce am început să-l folosesc, am avut un somn mai liniștit și mai odihnitor. E un adevărat răsfăț ultilizarea sa.

Singurul punct slab pe care i-l găsesc e prețul. Am găsit pe site-ul oficial cum că ar costa undeva la 50 de dolari. Vreo 200 de lei pentru un unt de corp de 250 ml mi se pare cam mult, dar nu pot să spun că la urma urmei nu ar merita. Dacă te ține buzunarul, produsul e senzațional.

Pentru cineva care își dorește un produs luxos, diferit de ce găsim în general în magazine, produsul e senzațional. Sau, de ce nu, pentru un cadou mai altfel. Merită fiecare bănuț cheltuit.

Dacă vă tentează, îl găsiți doar în Sensiblu (din câte am înțeles). Nu știu dacă mă va lăsa buzunarul să îl cumpăr în perioada imediat următoare, dar e un produs demn de luat în vedere.

L-ați încercat? 😀 V-ar tenta?

Pupicici!


3 gânduri despre “Unt aromatic pentru corp: -417 cu lavandă

  1. Eu am o problema cu mirosul de lavanda… levantica &co. Dar dupa review-ul tau cred ca voi indrazni sa incerc totusi acest miros despre care am auzit ca e relaxant… 😘

    1. Acum multi ani nu puteam sa suport mirosul de lavanda. In niciun fel de produs. Dar de cand cu parfumul ala Glade (care imi aduce si amintiri placute) am inceput sa iubesc lavanda. Chiar e relaxant mirosul untului, ma calmeaza, e uuuuuui ui, de vis!
      :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.