Pişcotăreală cu Farmec

Salut!

Long time no see, huh? Mi-am luat o binemeritată pauză după SuperBlog, dar gata, la treabă. După Gala despre care sper să vă povestesc zilele astea (și despre întregul concurs), am mers prin Piața Sfatului cu Duduiu’ din dotare, cu iEmil a.k.a. le Minunat (nu îl tăguiesc, ca să se oftice) și cu Ralucica, ei mai mult la plimbare, noi (a se citi eu) la pişcotăreală.

Căutam magazinul Farmec pentru a sparge cele trei vouchere a câte 50 de lei câștigate în concurs. Doo ale Duduiului, unul (fraeră) al meu. Am găsit magazinul, fata din magazin super amabilă, o tanti mai avea nițel și cumpăra tot magazinul, am ales două plus două brațe de produse și am așteptat după tanti și ale ei „Da’ și cu nu știu ceee, nu aveeeeti?”. În sfârșit mi-a venit rândul, mi-am grupat produsele pentru că voucherele nu se puteau cumula, până la 50 de lei am mai băgat niște miniaturi de pe tejghea și aia fuse. Eu zic că de 150 de lei am reușit să îmi aleg niște produse foarte utile.

cumparaturi farmec

Încep cu fiolele cu acid hialuronic și vitamina C, de la Gerovital H3 pe care le-am primit la Gala, nu le-am luat din magazin, dar era musai să le includ. Deja am început să le folosesc, sunt foarte bune, dar voi scrie mai detaliat după ce termin cutia. Continuăm cu un lapte Doina pe care l-a şutit mama imediat din punguță, așa că nu apare în poză. Laptele Doina e nelipsit la noi în casă.

Am luat o fiolă cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution că să completez suma. I-am dat-o mamei, sunt sigură că o să îi placă. Are o concentrație mai mare de acid hialuronic decât ale mele. Iar ale mele sunt fabuloase, deci…

Un serum Lift Instant de la Aslavital. L-am mai avut, a fost bun și el. Are, de asemenea, acid hialuronic (a se observa că pe măsură ce mă apropii de 30 de ani, acidul hialuronic devine prietenul meu cel mai bun 👑) și gatuline.

Un gel de duș cu zmeură era musai să iau, sunt înnebunită după zmeurici. Miroase superb gelul, dar parfumul nu e foarte puternic. Mi-ar fi plăcut ceva mai multă forță. :))

Rămăsesem fără demachiant, Sephorica mea era pe ducă, așa că dacă tot aveam fiolele, am zis să iau și micelara din aceeași gama. Bine am făcut!

Încă mai am crema antiacneică Gerovital Derma+, dar mai e foarte puțin produs în tub, așa că am luat una nouă. Va spun cu mâna pe coraçao că e cea mai bună crema antiacneică pe care am folosit-o vreodată. O aplic ori pe o zonă mai micuță cu probleme, ori pe toată faţa când am vreo mini explozie pe ten, timp de câteva zile și se rezolvă totul curat și frumos. Nu e genul de cremă pe care să o utilizez pe o perioadă mai îndelungată pentru că usucă puțîn, doar puțîn.

Eram curioasă cum sunt plasturii pentru puncte negre, deci hop în sac și ei! Acum… ori nu am eu puncte negre, ori plasturii nu sunt buni, ori am lăsat prea mult timp să se usuce, pentru că nu s-au văzut decât vreo trei-patru monstruleţi pe plasture. În plus, mi-a rămas pastă din aia uscată pe nas. Le mai dau o șansă. Două.

Dacă vă zic de câți ani mă tot foiesc, să iau, să nu iau acea ojă… oho! Să tot fie vreo 4. Na că am luat-o! De cea roz zic. E numărul 21. Am luat și auriul, să intru în spiritul Sărbătorilor! 66M e numărul.

Mai avem acolo trei miniaturi de șampon Farmec Argan Plus, două cu jojoba și unul cu keratină, plus o mini pastă de dinți Aslamed, perfectă pentru concedii.

cumparaturi

Și mai avem și mostrele primite. Nu s-a zgârcit domnișoară fermecată la mostre, așa că am primit patru eșantioane de Aslavital… antirid, patru de Gerovital cremă hidratantă, două de Gerovital Luxury tot antirid și două mini geluri pentru depigmentare.

Și astea au fost!

Revin cu impresii despre SuperBlog 2017!

Pupicici!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.