Doina – Emulsie nutritivă cu extract de castraveţi

… sau Doina, formula 2.

Salut!

Știu că după articolul ăsta o îmi umpleți frigiderul, dar nu pot abțin.

Deși scoate din sărite, acum o vreme consultam și eu dicționarul ingredientelor al coanei Paula și ascultam sfaturile fanilor săi. Pe cât posibil. Nu eram dispusă atunci arunc multe sute de lei pe creme de față. Acum, hai zicem am mai săltat nițel bugetul, dar mi s-a cam luat de fostele mele istericale de genul „Aoleoooo, are parfum, ceapa sii de cremăăă, dice Doamne făcuși creme cu parfum?” și am început folosesc ce îmi priește, chit e cel mai pur produs, chit duhnește a alcool de la colţ. Da, recunosc prefera fie curate toate cremele și gelurile și ce mai folosim noi, dar dacă dau de un produs care mi se potrivește, fac excepții.

E cazul emulsiei Doina. Am văzut-o într-o zi pe facebook, într-o poză postată de Gabriela de la Pentru Dive și am zis îi dau o șansă. Mi se pare în aceeași zi am cumpărat-o și am pus-o la treabă.

M-a costat mai puțin de 5 lei. Da, sună dubios. Mi-a fost nițel frică pun licoarea pe față. Dar am îndrăznit.

Produsul ăsta e un lapte, e foarte lichid.

Teoretic, e un demachiant. Practic, deși demachiază foarte bine, eu îl folosesc pe post de cremă de față, seară. Cum? Torn câteva picături pe o dischetă demachiantă și aplic pe ten, apoi masez cu degetele până se absoarbe mai binișor.

Da, lasă tenul ușor gras, dar nu deranjează asta cât timp își face treaba.

Mirosul e ușor fresh de la castravete, dar și acel miros „de cremă„. Altfel nu știu cum îl descriu.

A, și trăsnește a alcool. Îți ia nasul pe sus, nu alta. Știu, sunt o păcătoasă cosmeticoasă și o îmi iasă nu știu ce pe mufă.

Dar până acum nu a ieșit. Din contră, dimineața am cel mai fin ten ever. Nu tu coșuri, nu tu puncte negre, nu tu iritații.

Cu doar 5 lei.

Nu știu cât de încântate ați fi voi de un asemenea produs, dar eu îl recomand. Desigur, dacă nu sunteți sensibile la alcool și alte nebunii. 😁

Nu știu dacă va fi o alegere pe termen lung, dar cât timp îi va face bine tenului meu, voi continua folosesc emulsia. ❤

Ați folosit?

Sunt singura nebună?

Pupicici!


11 gânduri despre “Doina – Emulsie nutritivă cu extract de castraveţi

  1. Și eu am folosit un demachiant Doina, dar a fost discontinuat. Acum folosesc o micelară de la Cien și un bifazic marca proprie Kaufland, dar când se termină micelara voi trece la un lapte demachiant de la Plant Activ care are parafină în el dar la un moment dat era singurul lucru ne-ulei care îmi dădea jos de pe mufă rimelul și rujul waterproof.

  2. Am descoperi și eu Doina. Este un produs nemaipomenit. După ce am dat niște scoruri pe anumite produse am descoperit Doina la 4, 60 lei. Am un ten curat și sunt mulțumită. Deci? Nu ești singura nebună! 😂

  3. Demachiantu Doina este un produs foarte vechi, dar foarte foarte bun eu sunt cosmetika dar de ani de zile il folosesc cu mare drag ptr mine este cea mai bun product pentru curățarea feței

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.