Lacoste Pour Femme Intense

Salut!

După o absență de două săptămâni, revin cu un nou articol frumos parfumat.

Azi a sosit rândul unui parfum dulce și delicios.

Despre René Lacoste știm deja că a fost un jucător de tenis. Îi cunoaștem și parfumurile, majoritatea fiind suave, deloc apăsătoare sau grețoase. Dintre toate, se remarcă celebrul Lacoste Pour Femme, un miros răcoros, cu aromă de vacanță și cremă cu factor de protecție solară. Un parfum fresh de vară, frumos și delicat.

Dar despre Lacoste Pour Femme Intense ați auzit? Se prea poate să nu, pentru că e un parfum recent lansat.

 

Lacoste Pour Femme Intense

 

Spre deosebire de clasicul Pour Femme, Intense e și dulce. Dar are o dulceață cumva curată, care nu sufocă și nu dă vreo durere de cap.

Vârfcaramel

Mijloctrandafir bulgăresc

Bazăcedru de Himalaya, lemn de santal australian, mosc

Notele sunt mixate atât de omogen încât, cu părere de rău, vă spun că nu le pot simți  prea bine individual.

În momentul pulverizării, se simte caramelul, un caramel redat atât de bine încât pare că intru în bucătăria unde se prepară ceva prăjituri.

Trandafirul nu îl simt, însă după ce se așează bine pe piele, parfumul capătă noi arome ce îmi amintesc mai bine de clasicul Pour Femme. Aroma de FPS se simte și aici destul de bine, nu știu din ce ingredient rezultă, probabil din notele lemnoase.

Nu am mirosit în viața mea cedru de Himalaya și santal australian, dar se simte o aromă ușor lemnoasă scoțând timidă antenuțele din spatele caramelului.

E un parfum soft, atât de soft încât capătă un aer ușor cremos, curat, de piele proaspăt îmbăiată.

Ca și fratele său mai mare, îmi amintește de J by Jennifer Aniston, ba chiar mai bine mi se pare că seamănă, fiind și dulce. E un parfum de vacanță, aerat, solar, curat și plăcut. Nu cred că ar irita vreo nară fină vreodată, pur și simplu nu îi găsesc vreo hibă.

Siajul e bun, persoanele din jur în simt cu ușurință.

Persistența, în schimb, cu toate că e o apă de parfum… nu e notabilă. E un parfum care „arde” cu flacără intensă pe piele câteva ore, dar care se stinge instant.

Sticluța are aceeași formă a originalului Pour Femme, însă are culoarea maronie, ușor satinată, fiind opacă aproape de pulverizator și devenind transparentă spre bază. O sticlă colțuroasă, dreaptă, cu un aer ușor masculin, așa cum prefer de multe ori sticlele de parfum.

Nu am informații referitoare la preț, însă, cel mai probabil urmează liniile clasice, pornind de la vreo 200 de lei pentru varianta de 30 ml și crescând în jur de 400 de lei pentru sticluța mare, de 90 ml.

E un parfum care îmi place foarte mult și pe care îl port de fiecare dată cu mult drag.

L-ați mirosit până acum? Credeți că ar fi potrivit pentru voi?

Pupicici!

 


3 gânduri despre “Lacoste Pour Femme Intense

  1. Tu ma omori! O sa fiu ca la balamuc cand ajung intr-o parfumerie! O sa fiu nebuna aia care alearga de la un raft la altul sa miroasa TOT, disperata ca i se amesteca aromele si nu mai poate sa se intoxice cu inca un parfum! Suna tare bine ce spui tu aici, in principal pentru ca sunt deja vreo cativa ani de cand oftez la Estee Lauder Bronze Goddess, care e parfumul perfect de vara, cu miros pronuntat de SPF. Acum e musai sa ajung sa miros si Lacoste-ul asta, sa imi mai stea unul pe creier!

    1. Te inteleg. Cam asa sunt si eu cand ajung pe acolo si tot asa sunt cand imi vine marfa noua la munca. Luni au sosit vreo 5 parfumuri noi si cum scoteam cate un tester din cutie si il miroseam, scapam cate un „moaaaama”, „uaaaaaau”, „uaaaa, cum e astaaaa”. 😂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.