Cils d’Enfer, Guerlain

 Salut!

Știți ce încântată am fost că am reușit să cumpăr beauty kit-ul Marie Claire de la sfârșitul lunii aprilie. Cum a sosit, am introdus produsele repejor, unul câte unul, în rutina mea de îngrijire și machiaj. Singurul despre care nu știu ce să cred este demachiantul, însă restul m-au cucerit. Chiar și parfumul care, deși nu e tocmai felia mea de tort, recunosc că e bine făcut și deosebit. Dar despre el vorbim luni sau lunea viitoare, în funcție de rezultatul sondajului de pe pagina de facebook.

Dar astăzi vreau să vorbim despre alt produs din beauty kit. Mascara Cils d’Enfer e my bff de când am folosit-o prima dată. Atât de tare îmi place, încât am folosit o vreme o altă mascara, de teamă să nu o consum pe-aceasta prea repede. Aplicarea e un fel de ritual, îmi aleg cu grijă zilele, să fie ceva special în acea zi, nu o banală dimineață în care aplic în fugă un creion. Nu o risipesc pentru atât. Când o folosesc vreau să am un machiaj decent, ten flawless, fard (putin, dar e acolo), ruj și blush aplicat impecabil.

 

Guerlain cils d'enfer

 

Citind informațiile de pe site-ul oficial Guerlain, am aflat că le promite pe toate. Volum, curbare, rezistență, un fel de miracol pe genele noastre. Și pot să spun că s-a strecurat rapid în sufletul meu, pentru că efectul e într-adevăr impecabil. Și dacă prețul nu ar fi phohibitiv (în jur de 150 de lei), ar deveni mascara mea de toate zilele. Dar, după cum știți, eu nu consider că o mascara e produsul în care merită să investești atât de mult. Dacă ai bani să te enerveze sau dacă vrei tu musai, da, e ok, dar eu nu m-aș simți în regulă să dau 150 de lei la trei luni pe un astfel de produs, oricât de minunat ar fi.

Să revenim la calitățile sale, însă.

Eu am varianta mini și nu beneficiez de ambalajul auriu elegant al produsului full size. Dar chiar și așa, materialul cred că e plastic, dar pare sticlă când îl lovesc ușor. Nu e acel plastic ieftin la propriu și figurat, pare diferit. Nu știu care e șmecheria, dar în fine.

Numele produsului și firma sunt scrise elegant cu auriu. Nu s-a curățat până acum, sper să nu se curețe nici de acum încolo.

Scoțând periuță din tub, nu pot să nu remarc parfumul ușor de trandafiri (așa îl simt eu, nu sunt total convinsă). Eu am ochii sensibili și nu mi-a cauzat vreun fel de problemă parfumul, deci bănuiesc că e safe.

Periuța e clasică, nu din cele de plastic cu țepi, ci cu peri. E periuța ideală, aș zice. Perii nu sunt nici foarte rigizi cât să zgârie, dar nici prea moi și ciufuliți. E un echilibru perfect.

Tușul în sine nu e nici uscăcios sau cleios, dar nici lichid. E cremos, ușor aerat aș zice.

Culoarea e intensă intensă!

Aplicarea e ușoară, aș putea rămâne la un singur strat chiar, dar știți că îmi plac genele foaaaarrrrte vizibile.

 

Guerlain cils d'enfer 2

 

Nu încarcă, nu lipește, nu curge, nu se fărâmițează, nu cade pe obraz, nu se demachiază greu.

Îmbracă perfect genele, evidențiindu-le, infrumusetandu-le, fără să arate fals sau încărcat. Oferă volum și arcuire.

Nu e genul de mascara care întărește genele, ele rămân moi și naturale.

Rezistă până am eu chef să mă demachiez.

Mai e nevoie și de alte motive pentru care să iubesc Cils d’Enfer sau am fost suficient de clară? 😂

Pupicici!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.