Goliciuni de iulie (2018)

Saliu!

Frumoasă toamnă vara asta, nu? Așa zic și eu. Săracă în soare, săracă în goliciuni, săracă în toate.

Am puține, foarte foarte puține, dar poate e un semn că am încetat să mai cumpăr din impuls.

 

 

Am consunat un balsam de buze pentru volum, de la Oriflame. Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc pișcăturile pe care le simt când aplic genul ăsta de produs. Mă tentează chiar un produs mai puternic de atât. Știți ceva de LipsUp?

Mascara vieții mele, Cils d’Enfer de la Guerlain. No panic, man, mai am unul nou nouț. Așa e când apuci trei beauty kit-uri Marie Claire (sorry, fete). Una mie, una ție, una lu’ văru’ Ilie. O cutiuță am oferit-o unei prietene, una mie, una lu’ mami. Spre deosebire de mine.care mi-am băgat fața în cutie și am început să îndes în fălci ca un hamster nemâncat din 89′, mama a trecut pe lângă cutie că o pisică de rasă, strâmbând din năsuc. Nu convine? Bineee, trece la mine! Și iaca mi-am băgat fața de hamster și în cutia ei. E un produs minunat rimelul ăsta. Minunat!

Fondul de ten matifiant de la The Body Shop mi-a plăcut mult până la urmă și îl mai vreau. Dar când o să fiu în stare să îmi cumpăr și un burețel cu care să îl aplic, pentru că cel de la Melkior s-a rupt și altfel nu mere! De fapt în toamna asta vreau să îmi iau frumusețea aia de la Dior din gama Backstage, dar mai vedem după.

 

 

Dragul meu iaurt de corp British Rose de la The Body Shop și-a dat duhul aseară și aproape că am plâns după el. Dar nu-i bai, luăm altul. Păi ce?

Micuța cremă de mâini Dream Cream de la Oriflame a fost oarecum eficientă, lejeruță, de zi. Nu o minune, dar bună de păstrat la serviciu și de folosit pe parcursul zilei.

Crema de mâini L’Occitane cu unt de shea nu era printre favoritele mele. Dar cumva mi-am schimbat părerea. Îmi place în primul rând mirosul vintage foarte intens și apoi… chiar nu e o cremă rea! Folosită o perioadă mai mare de timp, chiar mi-a dovedit că face treabă bună.

 

 

Am două geluri de duș Yves Rocher, unul cu zmeură și mentă, iar celălalt cu lavandă și mure. Mi se pare că gelurile lor de duș nu mai sunt ce erau cândva. Nu mai sunt atât de intense… păcat.

Am și un gel de duș Avon Senses, Magical Kingdom, destul de fin și delicat și el. Mi-a plăcut, dar cum îi spuneam Gabrielei pe facebook zilele astea, când vine vorba de gel de duș, îmi place să fie intens și persistent. Momentan am varianta roșie din gama inspirată de parfumuri de la Avon și ăla chiar e bombă parfumată. Îl iubesc!

Încă un gel de duș Avon cu mandarină parcă. Frumos și el, l-am gătat în două săptămâni. Are un miros intens, dar curat. Fresh. Mi-a plăcut mult.

Veșnicul șampon Cien. Aplauze.

 

Acestea, dragii mei, au fost goliciunile lunii. Dacă vreau mai multe luna viitoare? Nu neapărat. 😀

Pupicici!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.