Ce-aș cumpăra dacă n-aș avea o durere în buzunare

Salut!

Am primit ideea asta acum ceva vreme, dar abia acum am reușit să adun un platouaș de produse pe care le-aș cumpăra dacă nu aș fi condiționată de buget.

Sunt bolnavă după cumpărături, dar, ce să vezi, nu trăim în regatul de cleștar și trebuie să mai tragem de colo și de colo pentru a cumpără o dudă mai acătării. Dar cum ar fi să nu fiu nevoită să țin cu dinții de portofel, să câștig mâine la Loto și să scap într-un mall? Eventual din Paris, că de ce nu? La urmă urmei sunt bogată, merg la shopping unde vreau. Să trecem finuț peste faptul că trebuie să mă anesteziezi bine înainte să pun piciorul într-un avion.

Aș căuta cel mai frumos parfum și l-aș cumpăra pe cel mai mare și mai de neam prost. Aș caută Miss Dior-ul (2012) și dacă l-aș găsi, aș lua sticluța de 150 ml. Dacă nu l-aș găsi, aș căuta alt Dior, alt Guerlain, sau poate ceva de nișă. Știu că am mai spus că nu aș da banii pe un parfum de nișă, dar hei, acum (îmi imaginez că) sunt bogată.

M-aș opri la standul Guerlain și aș cumpăra frumusețea de pudră sub formă de perle, Meteorites. Ambalajul e o mică bijuterie și trebuie să recunosc și că produsul în sine știe cum să fure privirile și inimile cucoanelor. Chiar dacă gagicile de la Beauty News au mărunțit acele perle și amestecul rezultat era o pudră boring, bej-roz. Dar forma de prezentare, of, Doamne! Așa-i?

Dacă tot sunt la standul lor, aș putea la fel de bine să îmi cumpăr și cel mai frumos ruj pe care îl au, la fel de frumos și elegant ambalat.

Trecând peste cosmetice, m-aș opri într-un magazin Yves Saint Laurent și aș lua de acolo o geantă simplă și elegantă, dar care costă cât salariul meu pe un an.

Și un smoking tot Yves Saint Laurent. Știți acel eveniment organizat când Yves Saint Laurent s-a retras din activitate și pe catwalk au defilat modele îmbrăcate în reinterpretări ale iconicului smoking creat de Yves? Clipul ăla mă face să îmi doresc un astfel de produs.

 

Și când m-am trezit, era dimineață și eu eram la fel de falită!

Ia să vă văd, dacă nu ați ține cont de buget, în ce magazin ați năvăli mai întâi? :))

Pupicici!

 

 

*sursă foto: Pinterest


4 gânduri despre “Ce-aș cumpăra dacă n-aș avea o durere în buzunare

  1. Si mie mi-ar placea o geanta de firma, as trage direct catre un Chanel double flap ca sa nu regret vreodata.Dar unde as putea sa merg cu ea? Ca circul doar cu autobusul :)))

    1. Si acel moment cand se agata Chanelul in cine stie ce cui iesit de prin cine stie ce loc… sa iti plangi zilele! 🙄 Ma doare sufletul numai cand imi imaginez. Dar hei, esti bogata, iti iei si masina si sofer. 😂
      Pe mine m-a durut inima azi cand mi s-a agatat Fossilul de nici 300 de lei intr-un dulap de era sa ii sara rotita, nu vreau sa ma gandesc la ceva mai scump deteriorat dintr-o neatentie. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.