3 produse care m-au dezamăgit

Bunăăă!

 

Dacă am scris despre preferatele verii, e musai să scriu și despre câteva produse care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Atenție, e un articol subiectiv, așa că ce nu mi-a plăcut mie e foarte posibil să va placă vouă foarte mult. Nu mi-o luați în nume de rău, suntem diferiți și avem gusturi diferite.

 

Balsamul pentru mâini Sephora

Primul produs despre care vreau să vorbim e balsamul pentru mâini cu migdale de la Sephora. Știți că iubesc Sephora, le iubesc produsele și îmi place să mă pierd printre rafturi, de mă uită Dumnezeu pe acolo. Dar se întâmplă să dau și peste produse care nu sunt chiar ce îmi doream. Balsamul pentru mâini l-am văzut la mai multe bloggerițe și vloggerițe, cunoșteam deja calitatea și mai ales aromele produselor de îngrijire marcă proprie Sephora. Atunci ce se întâmplă de l-am inclus în categoria produselor care m-au dezamăgit? Simplu: 24 de lei pentru 30 ml de cremă care nu e foarte eficientă și miroase a penar chinezesc. Dacă mirosea bine, MĂCAR dacă mirosea bine, treceam peste. Dar dacă aroma aia e de migdală, eu sunt Batman. Da, aroma e plăcută la început. Dar când produsul începe să se absoarbă, mirosul devine plasticat. Dacă mai punem la socoteală că efectul nu e extraordinar (e ok, dar nu face minuni cum face Cosmetic Plant), consider că nu merită 24 de lei.

 

Gelul de duș Elmiplant cu lămâie și vanilie

E un produs căruia i-am tot dat târcoale luni întregi. De câte ori mergeam în Penny mă uitam la el, dar nu găseam justificată achiziționarea lui. Până într-o zi când am mers și am luat nu unul, ci două. Sortimente diferite. Ei bine, produsul care m-a dezamăgit e fix cel care m-a atras la început. Problema, la fel ca în cazul balsamului Sephora, e mirosul. În tub miroase superb, un amestec de vanilie și lămâie, o aromă asemănătoare prăjiturii Albă că Zăpada. Situația se schimbă în momentul când intră în contact cu apa și aroma îmbietoare capătă un ușor iz de cârpă de bucătărie udă. Poate am eu nasul prea sensibil, nu știu. Dar nu suport ca produsele pe care le folosesc să nu miroasă a ce pretind că miros. Măcar el a fost ieftin, vreo 8 lei.

 

Creioanele pentru ochi Nyx

Le-am luat în august, am și un clip pe youtube în care vorbesc puțin despre ele. Atunci nu le folosisem decât o dată sau de două ori. Nu ar avea o problemă în mod special, dar puii mei, nu sunt la fel de bune ca Bourjois. Nu alunecă ușor pe piele și nu rezistă în momentul în care le folosesc pe pleoapa superioară. Pe cel maro îl folosesc la baza genelor, pe pleoapa inferioară, dar pe cel negru i l-am pasat mamei, să facă ce o vrea cu el. Poate îi place mai mult. A, și mi s-a întâmplat să se rupă vârful în timpul folosirii. De vis, nu?

Cam astea sunt. V-am spus că îmi aleg cu atenţie cosmeticele şi astfel nu sunt prea des dezamăgită. 😊

Pe voi ce produse v-au dezamăgit în ultima perioadă?

Pupicici!


Un gând despre “3 produse care m-au dezamăgit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.