Hugo Reversed | Hugo Boss

Hello!

Întrerupem doar un pic lungul șir al poveștilor înmiresmate cu parfumuri pentru doamne! Motivul e simplu: un parfum bărbătesc a ajuns la nasul meu și m-a încântat atât de tare încât trebuia să vă povestesc puțin și despre el, mai ales că mâine e o zi mare și poate nu știți ce cadou să îi faceți iubitului sau soțului.

 

 

E vorba de un parfum destul de nou, Hugo Reversed, lansat în 2018, probabil spre sfârșitul anului. Să vedem piramida olfactivă (sursă – fragrantica.ro) și apoi vă spun și ce cred despre el.

 

Note de vârfbergamotă de Calabria, grapefruit

Notă de mijlocrozmarin

Notă de bazăvetiver de Haiti

 

Hugo Reversed e un parfum ușor, deloc complicat, deloc pretențios. E un parfum pe care îl porți și dimineața și seara. Și la serviciu și în concediu (sau MAI ALES în concediu). E un parfum atât de calm și de intim încât cred că s-ar potrivi oricui, atât unui puști de 18 ani, cât și unui domn de 55 de ani. E un parfum pentru sufletele tinere și optimiste (indiferent de vârsta din buletin) , e vioi, e revigorant și delicios.

Nu se schimbă aproape deloc de la pulverizare, e un val continuu de citrice ușor condimentate de rozmarin (pe care eu nu îl suport în mâncare, dar mirosul său e de vis).

Inițial e foarte răcoros, dar se încălzește după primele minute, rămânând totuși suculent și proaspăt.

Notele simțite sunt foarte naturale, nu se simt chimice și deranjante. Îmi amintește cumva de Light Blue Italian Zest de damă, de la Dolce & Gabbana, dar cu accente mai masculine, desigur.

După ce s-a „așezat confortabil” pe piele, se simte o notă lemnoasă, probabil ea îi da acea căldură plăcută. Dacă pe pielea mea, de femeie, e atât de plăcut și deosebit, sunt convinsă că pe pielea unui bărbat ar face ravagii, așa simplut și cuminte cum îl vedeți.

Sticla e la fel de simpluță, clasica sticluță Hugo, albă, opacă, având un căpăcel care se infileteaza.

Persistență

E o apă de toaletă care persistă câteva ore bune, mie mi-a persistat și toată ziua pe mână.

Siaj

Îl simt când mă mișc, dar nu are un siaj bombă. Ce parfum fresh are siaj bombă, la urma urmei?

Preț

Nu e un parfum foarte scump, având în vedere și gramajul, e destul de accesibil. Mai accesibil decât Paco Rabanne sau Armani, de exemplu.

75 ml – 260 lei

125 ml – 350 lei

Hugo Reversed are o aromă care m-a fermecat de când l-am mirosit prima dată și e un produs pe care l-aș folosi chiar și eu. Pentru mine e unisex. Parol.

Vouă cum vi se pare?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.