Flash Cat Eye by Superliner | L’Oréal | Cel mai bun eyeliner?

Bună!

Nu știu dacă am făcut vreodată review vreunui eyeliner, sau tuș, mai pe românește. Nu am folosit tuș până de curând, mi-era mai ușor să folosesc un creion cremos și bine ascuțit. Iar acum am… hm. Stați așa. Am… patru tușuri, dintre care două negre, unul maro și unul verde. Și tot aș mai cumpăra.

Vedeta de azi e cel mai nou tuș de la L’Oréal, Flash Cat Eye, din gama Superliner.

 

Flash cat eye loreal

 

 

Ce aduce nou acest tuș?*

Țin minte că și clasicul Superliner e fain, dar Flash Cat Eye are ceva în plus: un șablon pentru trasarea mai precisă a codiței.

Aici vine partea unde mă luați la palme. NU am încercat șablonul, nici nu m-a interesat prea tare, așa că va voi vorbi doar despre calitatea sa de… tuș. Nu sunt mare fan al șabloanelor de orice fel, sprâncene, fard, tuș, așa că nu pot să-mi dau cu părerea.

Atunci de ce insist să scriu despre el?

Pentru că e un tuș fabulos! Am avut până acum, înaintea lui, trei tușuri stil cariocă, un essence și două diferite de la Maybelline și toate mi s-au uscat extraordinar de repede, așa că inițial nu i-am dat nici lui șanse prea multe. M-am bucurat când l-am primit, linia de tuș fiind noua mea mare plăcere, dar nu credeam că va fi atât de rezistent în timp. Îl am de o lună și l-am folosit aproape zilnic, să ne înțelegem, celelalte au crăpat de la primele utilizări.

 

flash cat eye loreal 2

 

Mbun. Tușul, conform informațiilor de pe ambalaj, e rezistent la apă. Nu m-am aruncat în piscină cu el, dar am mers prin ploaie când îl purtam și nu s-a clintit.

Vârful e subțire, dar nu foarte subțire. Pot trasa cu încredere o dungă serioasă, dar pot ascuți cu ușurință vârful codiței.

E foarte, foarte pigmentat și se aplică uniform, fără pete, fără goluri, fără să leșine la jumătatea pleoapei.

Se usucă repede, dar nu atât de repede cât să nu pot lucra ușor cu el. Am timp să îmi conturez pleoapa liniștită. Iar dacă am nevoie de un retuș, pot trasa liniștită peste pentru că stratul anterior nu se va coji.

Când se usucă nu e complet mat, dar nici nu știu de ce ar trebui să fie mat. Tușul negru să fie negru, mat sau nu. E negru, restul e total neimportant.

Rezistă toată ziua. Mi-e milă pe la 11 noaptea când trebuie să mă demachiez, după vreo 14 ore. Nu se cojește, nu se pierde din intensitate, nu curge. Rămâne acolo unde l-am așezat dimineața.

Se demachiază ușor cu apa mea micelară bifazică Garnier, nu întinzându-se, ci în mici cojițe care se îndepărtează ușor odată înmuiate de micelară.

Nu mi s-a întâmplat să îmi irite ochii, nu mă ustură, e perfect.

După cum am mai spus, îmi place că e rezistent în timp. După prima lună e în perfectă stare, dacă mă mai ține încă una, consider că și-a făcut treaba.

Nu îi cunosc prețul, pentru că nu îl am la serviciu. Dar tușurile L’Oréal sunt destul de piperate de obicei, bănuiesc că e în jur de 60 de lei. Dacă merită? Spre deosebire de o mascara pe care poți să dai și 10 lei și să fie fabuloasă (precum cea pe care o am pe gene în fotografiile de vreo două luni încoace, essence adică), un tuș bun e mai greu de găsit la un preț mic mic. Nu imposibil, dar mai greu.

Nu știu dacă îl voi cumpăra după ce îl consum, că vreau să încerc și ceva de la essence și oricum le mai am și pe celelalte încă, dar nu exclud posibilitatea. Eu am niște ochi mici și dubioși că formă, tușul mi se pare că îi conturează frumos și îmi dă un aspect mai feminin, mai delicat.

Voi l-ați încercat? Funcționează șablonul? Ia că o să îl încerc și eu până la urmă. 😂

*față de alte tușuri L’Oréal.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.