Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss | Urban Decay

Pentru că cele mai noi articole au fost despre cărți, simt nevoia să echilibrez balanța și să scriu mai mult și despre cosmetice, să nu se simtă neglijate, bietele de ele.

Duminica trecută, pe 26 mai, am fost la București cu mama, să îi cumpăr cadou pentru ziua ei de naștere și, bineînțeles, să îmi clătesc și eu ochii și să îmi curăț de-a binelea cardul și portofelul. Printre altele, voiam neapărat noul ruj Urban Decay din colecția Game of Thrones, dar bineînțeles că Daenerys, fiind cea mai frumoasă nuanță de ruj ever, s-a dat ca pâinea caldă și rămăsesem cu gălbejitul de Sansa și întunecatul de White Walker. Niciunul nu mi-a plăcut, așa că m-am gândit (aveam planul B făcut de acasă) să îmi iau un gloss. Am swatchuit jumătate de Sephora și am rămas tot la cel la care mă gândisem de acasă: Urban Decay Ultra Cushion Lipgloss, în nuanța Fireball.

 

urban decay hi fi shine fireball

 

Ambalaj

Glossul vine într-un tubuleț de plastic argintiu, pătrățos, având lateralele îmbrăcate în acel plastic, iar fața și spatele sunt transparente, lăsând nuanța produsului la vedere.

E destul de drăguț, dar aș fi preferat ceva mai feminin. Dar hai să nu judec produsul după ambalaj, să îl judec după performanțe, care sunt… oho!

Aplicatorul e burețelul tipic, doar că nu e tăiat în unghi, ci e mai degrabă ca o spatulă. E destul de pufos și reușește să scoată suficient produs din tub.

Ce știe să facă?

Shine bright, like a diamond! Pam pam pam pam! Și asta, dar mai presus de asta, știe să se adune într-o dungă albă, absolut inestetică, acolo unde se lipesc buzele. Și asta în cel mai scurt timp de la aplicare! Parcă se grăbește undeva, nu alta!

Lăsând gluma la o parte, Fireball e o nuanță frumoasă de roz în ambalaj, cu multe, foarte multe particule sclipitoare. Pe buze tinde ușor spre bej, cu particule rozalii ce reflectă lumina superb. Nu e foarte colorat și poate fi purtat cu succes peste orice ruj, chiar și peste unul lichid mat (am încercat peste Sleek Matte Me Bittersweet și e minunat efectul).

 

urban decay fireball swatch
Cu blitz
urban decay fireball swatch 2
Fără blitz

 

Consistența e destul de groasă, se simte foarte lipicios pe buze și asta poate fi deranjant pentru persoanele care nu sunt obișnuite cu această textură. Deși eu am doar glossuri nelipicioase momentan și recunosc că se simt mai confortabil pe buze, nu pot spune că mă deranjează că Urban Decay e mai lipicios.

 

urban decay fireball gloss

 

Nu am cel mai bun exemplu de fotografie, ideea e că nu se cunoaște culoarea pe buze, ci doar luciul.

Ce mă deranjează e acea linie de care vă spuneam. Gluma e glumă, dar aia e reală. Trebuie să am o oglindă în permanență la mine și să verific foarte des. Se întâmplă pur și simplu, orice aș face. Singura dată când nu s-a întâmplat a fost când l-am purtat peste ruj. Nu știu, pentru un produs care costă atât (va zic imediat și prețul), acest defect e supărător. Am un gloss Essence care a costat 10 lei și când începe să se estompeze, totul se petrece treptat, fără dungi, fără migrat în ridurile microscopice din jurul buzelor, fără nimic. La 10 lei! Bineînțeles, încerc să fac abstracție de acest mic neajuns și să folosesc produsul cel puțin o dată pe zi, că dincolo de asta mi se pare superb. Îl șterg, îl reaplic, îl șterg, aplic altceva și tot așa, după chef, coane Fănică.

Ce îmi place foarte mult, dincolo de nuanță și sclipi-sclipi, e aroma sa. E destul de mentolat și foarte-foarte dulce, de altfel conține vitamina E și ulei de mentă. Ador glossurile aromate.

Teoretic ar promite și un efect de volum, dar deși se simte pișcător, nu am observat vreo diferență.

Rezistența e medie, în mod sigur ar rezista mult mai mult dacă nu ar fi nevoie să stau tot timpul cu șervețelul după el.

Și acum ajungem la preț. 95 de lei costă. Destul de mult. Eu nu am dat 95 pe el pentru că am avut un voucher de 50 de lei (mă tot prind și îmi tot dau câte un voucher, să trăiască famelia lor!) și o reducere de 10% pentru că făcusem 4 zile de cumpărături cu cardul de fidelitate. Așa că am mai luat și un scrub din gama nouă de măști Sephora (era până în 30 de lei și el) și în total am plătit 60 de lei. Practic glossul a rămas la vreo 40, dar repet: Essence, 10 lei, boss! Nyx, 30 de lei (luat cu 15), boss!

Și totuși e atât de frumușel nemernicul, că nu regret că l-am luat. Mă enervează de îmi vine să dau cu el de pereți, dar îmi și place. Avem o relație dubioșică!

Merită?

Merită pe naiba. Nu merită 95 de lei, dar tot nu regret, că e frumos foc. Scliiihiiiipi, scliiiipi!

Acum să-mi spuneți voi ce glossuri faine ați încercat până acum. Sau ce glossuri nasoale, de ce nu? :))


4 gânduri despre “Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss | Urban Decay

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.