Bad Boy | Carolina Herrera

De când așteptam să apară acest băiat rău al parfumeriei… waaaa. Și nu am așteptat degeaba, pentru că miroase exact cum speram să miroasă. E perechea perfectă pentru Good Girl, noroc că nu e și el un good boy, că ieșea o varză. Cărei fete bune îi plac băieții buni, na, ziceți și voi?

 

bad boy carolina herrera

 

Bad Boy-ul ăsta nou și obraznic e descris ca fiind un parfum oriental condimentat și yeeep, așa e.

 

Note de vârfbergamot, piper negru, piper alb

Note de mijloccedru, salvie

Note de bazăboabe de tonka, lemn ambrat, cacao

Deși se deschide fresh și înțepător, cu un strop de cacao care nu știu ce caută acolo în primele momente (probabil și notele sunt bad, really, really bad!)  și ceva foarte răcoros, probabil salvia, după câteva minute are loc o schimbare totală și din fresh și oarecum cumințel,devine o obrăznicătură ușor lemnoasă, ușor vanilată (de la boabele de tonka), ușor dulce, iar nota de cacao ori se pierde, ori se blenduiește foarte bine cu celelalte note și rezultă un amestec fascinant. Fermecător. Bărbătesc 100%, absolut delicios. Modern. N-am cuvinte în vocabular să vă povestesc cât de sexy și ispititor e parfumul ăsta. Chiar și pe o piele de femeie, pentru că nu m-am putut abține și l-am testat direct pe brațul din dotare.

Despre calitățile tehnice vă pot spune că-s bune spre foarte bune. Siaj bun, persistență monstru. De câte ori mișcam mâna, aveam nările invadate de aroma parfumului. A doua zi, după aproape 24 de ore, baie și cremă de corp, încă se mai simțea, extrem de vag, dar se simțea.

Mi se pare un parfum de cursă lungă, nu îl văd purtat la birou, ci mai degrabă purtat seară, într-un mediu mai fancy și sclipitor. Cine îl poate purta? Oricine cu condiția să fie suficient de bad, că altfel îl poartă parfumul pe el și nu se face.

Prețul: 300 de lei pentru 50 ml, 420 de lei pentru 100 ml. Și, din fericire, parfumul are și produsele complementare, adică un deo spray (160)  și un gel de duș (150).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.