Farmasi Ruj Matte Liquid

Iată că printre cărți și parfumuri își face loc și un ruj mic și simpatic, tare drag mie.

În iulie am câștigat un concurs pe pagina de facebook Farmasi. S-a întâmplat așa, fără să am vreo speranță, am postat o fotografie și iată că am fost aleasă. Pachețelul a sosit numaidecât, chiar a doua sau a treia zi, dacă nu mă-nșel, iar asta dovedește multă seriozitate. Ba mai mult, persoana care se ocupă de pagina lor de facebook e foarte amabilă și simpatică.

Premiul era un ruj lichid mat, o mascara și o ojă.

Mascara îmi place ca efect, însă mă enervează la aplicare pentru că are peria extrem de pufoasă.

Oja a ajuns rapid preferata mamei, eu încă nu am apucat să o folosesc, poate luna asta, pentru că mi se pare o culoare mai tomnatică.

Însă rujul, ooh, rujul! Sunt fericită că l-am câștigat. Iubesc rujurile mate pentru că rezistă mult și nu e nevoie de grijă permanentă să nu se întindă, să nu pătezi ceva, să nu, să nu. L-ai aplicat și la revedere, mai ales într-o zi când nu ai timp sau nu ai chef de stat în oglindă. Mbine, narcisista de mine stă numai în oglindă și în cele mai de spanac zile, dar nah, zic de oamenii normali la cap.

 

farmasi ruj matte liquid 2

 

Revenind, rujul Farmasi e un ruj lichid mat, un ruj care se usucă și se menținte bine de tot câteva ore.

Finish-ul e catifelat, nu catifelat-Bourjois, dar nici vopselos-Max Factor. Senzația e plăcută, aproape că nu îl simt pe buze, e foarte foarte fin. Se usucă relativ repede, suficient de greu cât să îl pot aplica liniștită, dar și suficient de repede cât să nu stau ca o maimuțică așteptând să se fixeze.

În momentul în care s-a uscat, acolo rămâne, dar și după ce mănânc și începe să se șteargă, dispare treptat, nu rămân cu acel „gol” inestetic. Desigur, aici are un cuvânt de spus și nuanța rujului, fiind un roz nude cu subton movuliu, cât se poate de apropiat de nuanța naturală a buzelor mele. Mauve Pink e numele său (01).

 

farmasi ruj matte liquid 4

 

Ce îmi mai place foarte mult e aplicatorul tip „picioruș de iepure”, lunguieț și drept, ușor pufos, fix cât trebuie. Aplică perfect produsul pe buze, chiar pot crea un contur frumos pe buza de sus, unde niciodată nu îmi iese ce trebuie.

 

farmasi ruj matte liquid

 

Textura e cremoasă spre lichidă, nu „spumă” ca în cazul celor de la Rimmel sau de la Miss Sporty. Mirosul e plăcut, vanilat aș spune. Seamănă cumva cu Superstay Matte Ink de la Maybelline. Nu am observat să usuce buzele, cel puțin nu mai mult decât orice alt ruj lichid mat. Oricum stau bine la capitolul hidratare, deci nu îmi fac probleme.

Rezistența, după cum am spus, e bună. L-am folosit de dimineață, am mâncat de două, am băut apă, m-am ciupit de buze pentru că eram agitată și nervoasă și tot mai aveam. Am reaplicat totuși un strat subțire după amiază, ca să plec totuși de la serviciu aranjată frumos.

În pachet am primit și un catalog cu toate produsele Farmasi și acolo am văzut că prețul său întreg e 40 de lei, dar era la reducere, adică 20 de lei. Merită și 40 de lei, dar să îl iei cu 20 de lei e chiar un chilipir. Din punctul meu de vedere e foarte calitativ, bate multe produse mai scumpe.

Din câte am văzut, vine în 10 nuanțe și m-ar mai tenta una dintre ele, Perfect Rose. Data viitoare când ajung în mall (culmea, îmi e un dooor de București! <3) o să casc ochii, poate dau de un stand Farmasi. Chiar nu știu pe unde se găsesc, nu am mai folosit din 2013, spre rușinea mea. Și atunci am luat din Constanța oja…

Cam atât despre el. Ca o concluzie, e un ruj care merită.  Sper că l-ați încercat și dacă nu l-ați încercat încă, să o faceți. ❤


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.