Parfumuri pereche | Emporio Armani

Anul acesta, în primăvară, s-a lansat a doua variantă a parfumurilor Because it’s You și Stronger with You de la Emporio Armani.

Sticlele au rămas la fel, în schimb numele și aromele s-au modificat, cel puțin în cazul celui pentru femei.

emporio armani you

In love with you, un nume atât de dulce, în ton cu lichidul roz-piersiciu, e un parfum floral fructat, cu fructe roșii în deschidere (în principiu eu simt vișinele), un buchet de flori în centru și un strop de pelin (ce iubire e dulcele absolut, la urma urmei?), spre deosebire de prima variantă, cu multă zmeură și o ușoară efervescență. De o intensitate și o persistență fenomenale, In love with you nu are cum să nu placă iubitoarelor de parfumuri dulci și feminine.

Perechea sa, Stronger with you Intensely e varianta mai matură a lui Stronger with you, mai completă, mai sexy, mai wow. E un parfum oriental fougere, unde eu simt mai ales notele dulci (scorțișoară, boabe de tonka, vanilie), dar se simte și răcoarea lavandei, ceea ce îl face să rămână dulce, dar nu grețos. E printre parfumurile bărbătești preferate, pot spune chiar că îmi place mai mult decât cel de damă care pe pielea mea e ușor amărui (se simte pelinul mai pronunțat decât pe blotter).

Emporio Armani e linia Armani special creată pentru clientul mai tânăr, care e preocupat de trenduri, social media, distracție etc. A se observa, de exemplu, și prețul parfumurilor Emporio Armani față de clasicele Giorgio Armani. Sunt cu câteva zeci de lei mai ieftine, un Code la 30 ml fiind 300 de lei, pe când un In love with you e în jur de 220 de lei, însă fără a pierde din calitatea cu care ne-au obișnuit parfumurile Armani.

Abia acum ajungem la pereche. Dacă vrei să cumperi cadouri pentru un cuplu, desigur că sunt variantele ideale, pentru că se completează foarte bine, cel feminin cu dulceața fructelor și a florilor, iar cel masculin cu forța sa. Dar mai e ceva. Un truc pe care l-am învățat și pe care vi-l spun și vouă.

Cele două parfumuri se pot folosi ÎMPREUNĂ. Cum? O femeie poate face un soi de layering, pulverizând de două ori din cel de damă și o dată din cel bărbătesc, iar bărbații fix invers. Sau vă puteți crea singuri proporțiile. Eu am încercat pe pielea mea și sunt încântată până la șoc. Mi se pare că dulceața vaniliei celui bărbătesc se combină perfect cu fructele din cel de damă, încălzindu-l.

Am încercat chiar în aer să pulverizez simultan din amândouă și mi-a plăcut efectul. Chiar vă recomand să încercați.

Mi se pare fantastic cum, ca și cuplu, vă puteți crea aromele voastre proprii, deosebite.

Dacă încercați, să îmi spuneți dacă v-a plăcut rezultatul.


2 gânduri despre “Parfumuri pereche | Emporio Armani

  1. Eu am prima varianta a acestui parfum, la fel si prietenul meu. Sincer varianta a 2-a pt femei, mie personal, mi s-a parut prea dulce. Raman la prima varianta. Cateodata mai folosesc varianta masculina, se intreba odata prietenul meu: oare de ce se goleste parfumul asa repede?!? 😂😂 a trebuit sa-i spun ca eu eram cea „vinovata” 😁😁😉
    Ador acest parfum, va fi unul pe care il voi recumpara la nesfarsit 😊😊

    1. Si mie imi place mai mult prima varianta a celui de dama, dar nu pentru ca asta e prea dulce, ci pentru ca are izul ala de pelin care ii taie din suculenta. Cele barbatesti, in schimb, fenomenale ambele. Aici imi place mai mult cel nou, pentru ca primul are o nota usor mentolata (asa o simt eu) care ma supara putin. Dar tot imi place mult mult! ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.