Bvlgari Man Wood Neroli | Bvlgari

Am așteptat să îl miros încă de când am auzit că s-a lansat. Mi-am imaginat aroma lui și spun cu mândrie că e exact cum l-am visat. Am început să mă pricep 😀

bvlgari man wood neroli 2

Mi-a plăcut toată seria Man, mai puțin clasicul, care mi se pare puțin cam aspru pentru gustul meu. Îmi place sticla în schimb, cu luciul ei perlat. În rest, de la Man in Black până la Black Orient și acum Wood Neroli, toate sunt minunate.

 

Note de vârfbergamot, neroli

Note de mijlocfloare de portocal, cedru de Virginia, ulei Cypriol sau nagarmotha

Note de bazăpielărie, mosc alb, ambră, ambergris, note lemnoase

 

Bvlgari Man Wood Neroli e un parfum bărbătesc lemnos floral mosc, un parfum pe care eu îl văd mai degrabă unisex, așa cum e CK One. L-am purtat cu succes și eu, iar pe pielea mea notele de neroli sunt intensificate, căpătând un aer feminin și elegant. A nu se înțelege că-i vreun parfum de papițoi, pentru că nu-i deloc așa. Știm deja că pielea femeilor și pielea bărbaților reacționează diferit la parfumuri, așa că nu e cazul. Spun doar că acea notă de neroli se simte extraordinar de fină pe pielea mea.

Nu e un parfum complicat și foarte serios, dar nici un „parfumel”. E un parfum optimist, luminos, vioi, lejer, de zi aș zice, dar bineînțeles că fiecare îl poartă când consideră de cuviință.

Începutul e floral-amărui datorită notei de neroli, dar și ușor citric. Pe măsură ce trec orele se îndulcește un pic și apare floarea de portocal și încep să-și facă simțită prezența și notele lemnoase, frumos mixate cu pielăria.

Sticla îmi place foarte mult, verdele e culoarea mea preferată, așa că nu am cum să nu apreciez. Detaliile aurii îi dau un aer elegant.

bvlgari man wood neroli 3

Persistența e foarte bună, deși avem de-a face cu un parfum destul de fresh (cel puțin din punctul meu de vedere) și curat. Pe pielea mea a persistat o zi întreagă.

De asemenea, siajul e destul de mare, nu monstru, dar foarte bun.

Ca preț nu se deosebește prea tare de altele asemănătoare. Hai să zicem că e un pic mai scump.

360 lei – 60 ml

470 lei – 100 ml.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.