Maybelline SuperStay Ink Crayon | Primele impresii

Am noutăți!

Azi am testat noul ruj Maybelline, varianta solidă a deja celebrului SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick. Este vorba despre SuperStay Ink Crayon, un ruj tip creion, un ruj micuț, dar care pare destul de promițător, cel puțin după primele două utilizări.

Creionul e retractabil și vine cu o ascuțitoare în capătul tubului.

Am testat azi două nuanțe frumoase, la prima nu m-am uitat, e vorba despre un nude-maroniu nu foarte deschis. A doua nuanță m-a cucerit. Hustle in Heels (45) e un roșu superb, intens, cu subton cald, care mi se pare că mi se potrivește bine, complimentând și nuanța pielii și nuanța părului.

 

maybelline superstay ink crayon 45 hustle in heels

 

În momentul aplicării, SuperStay Ink Crayon e destul de untos, ba chiar m-a păcălit și m-a făcut să cred că de fapt nu e mat și o să mi se întindă pe toată fața. Părea aproape lucios!

Aplicarea e ușoară, vârful ascuțit bine m-a ajutat să conturez perfect buzele (ceea ce mie nu îmi prea iese, mai ales când vorbim despre rujuri închise/intense. Dacă totuși am greșit, se șterge cu ușurință, fără a păta.

Are nevoie de câteva minute pentru a se „usca”. Și am pus ghilimelele pentru că nu se usucă așa cum se usucă un ruj lichid, ci mai degrabă se fixează, se încheagă cumva formula.

Nu se simte greoi pe buze, ci senzația e plăcută, lejeră, aceeași senzație pe care ne-o oferă orice ruj clasic. De asemenea, nici lipicios ca fratele lui mai mare nu e.

Cu transferul produsului e un pic mai complicat, în sensul că dacă nu aștepți să se fixeze, se transferă ca orice alt ruj. Însă, odată fixat, cu presiune minimă, nu se transferă. Am presat ușor buzele pe dosul palmei și nu s-a transferat culoarea. În schimb, după ce am băut apă direct din sticlă, am observat ruj (primul, cel nude) pe gura sticlei. Drept urmare, nu e un ruj-tatuaj pe care să îl aplici și cu care să stai fără griji până în momentul demachierii. Nu știu dacă e kiss proof, îl testați voi și pentru mine și îmi spuneți. :))

Deși nu e la fel de rezistent ca varianta lichidă, e un ruj pe care te poți baza pentru câteva ore, pentru că nu se întinde, nu dispare de pe buze lăsându-le colorate neuniform, nu se cojește. Nici măcar în momentul în care mi s-a transferat pe sticlă nu a lăsat buzele arătând inestetic.

Mirosul e plăcut, seamănă cu varianta lichidă, dar pare un pic mai fructat. Pentru că le-am avut doar câteva ore pe buze, nu pot să spun dacă usucă sau nu, dar fiind deja în anotimpul rece (mai dați-i câteva zile și o să se manifeste el…), zic că e musai să folosim un balsam hrănitor înainte de orice ruj am pune pe buze.

Gama de culori nu e foarte bogată, fiind formată mai mult din nuanțe nude, pământii și tonuri de roșu. Cu părere de rău spun că asta mă dezamăgește. Mi-ar fi plăcut un corai, un roz, nuanțe mai vibrante, deși nu e sezonul pentru așa ceva. Dar sunt persoane care nu aleg rujul în funcție de vreme, ci în funcție de starea de spirit.

Sunt disponibile doar 7 nuanțe, astfel:

05 Live on the edge

10 Trust your gut

15 Lead the way

20 Enjoy the view

45 Hustle in heels

55 Make it happen

65 Settle for more

Îmi plac numele nuanțelor, inspiră, motivează. Îmi place că se merge pe așa ceva în ultima perioadă. E cumva… empowering treaba asta. :)) Te face să te simți bine, încrezătoare.

Vă las o fotografie de pe Pinterest, pentru a vedea și celelalte nuanțe, pentru că eu nu am avut cum să fotografiez azi produsele.

 

 

Ca preț, bănuiesc că va fi în jur de 45 de lei, ca și varianta lichidă.

Merită? Cred că da. În ultima perioadă nu mai poftesc la cosmetice (da, ați citit bine), dar nu exclud ideea de a-l cumpăra pe cel roșu la un moment dat. E un roșu pe care eu nu îl am în portfard, așa că de ce nu?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.