Îți arăt că poți?

„Frica e temporară. Părerile de rău sunt eterne”, spunea cineva… cândva… undeva.

Te rog, nu alege să rămâi pe loc, regretând că nu ai încercat! Ai curaj! Știu că tu poți. Tu poți  să faci orice, știi? Tu ești curajos, nu lăsa pe nimeni să te facă vreodată să te îndoiești de asta. Tu ești puternic. Tu ești un luptător. Tu, tocmai tu lași frica de înălțime să te împiedice să-ți împlinești un vis? Îți amintești cum ți-ai atins fiecare țel, pas cu pas? Am fost acolo, alături de tine, te-am ținut de mână, ți-am simțit în palmă degetele neliniștite, până am văzut în zâmbetul tău bucuria victoriei. La fel voi fi și acum.

 

Logo-experimenteaza-nou-fundal-alb

 

Experimentează viața, ieși din cochilia asta, dragul meu! Fă pasul. Acel prim pas care face diferența între a rămâne și a pleca. E cel mai greu, dar e decisiv. Nu e nimic mai rău decât regretul. Știu că tu nu ești genul de om care să alerge după experiențe cu romantism, tu, așa dulce cum ești, cu ochii tăi căprui care au prins în ei toate luminile toamnei, tu vrei altceva. Tu ești făcut pentru aventură. Îți amintești prima întâlnire? M-ai dus la o cursă de raliu, când oricine altcineva mi-ar fi adus un trandafir alb pe care l-aș fi purtat după mine toată seara, până s-ar fi ofilit.

Tu știi că aș prefera oricând o experiență de tir în locul unei cine romantice la un restaurant scump. Pentru că așa suntem noi. Ne-am găsit în momentul potrivit. Ne-am întâmplat firesc. Ne-am regăsit, de parcă ne-am căutat toată viața și în momentul ăla, în ACEL moment am știut. Mi s-a mai spus că o să știu când îl voi găsi pe cel potrivit. A fost atât de firesc încât nu știu cum am trăit până acum fără cineva în dreapta mea.

Vezi ce curajoasă sunt și eu? Sunt așa pentru că tu m-ai făcut așa. Ai stat lângă mine și m-ai învățat să am încredere. Să merg înainte cu fruntea sus. Să nu mă las doborâtă de oameni și idei, dar mai ales de propriile temeri.

Acum e rândul meu să îți fiu alături într-o nouă aventură, să fiu furnizorul tău de experiențe. E singura ta teamă și voi fi aici, voi fi mereu aici până o învingi. E momentul să te răsplătesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Vreau să ne ridicăm cât mai sus, iubire, să simțim vântul dimineții mângâindu-ne chipul. Vreau să văd soarele răsărind în ochii tăi și vreau să te strâng de mână când voi simți că te temi. Vreau să fiu acolo. Voi fi mereu acolo.

 

zbor-cu-balonul-si-transportul-inclus-la-balon-si-inapoi-in-bucuresti

 

Experiențe cu adrenalină am mai avut, dar niciodată nu am experimentat un zbor cu balonul. O să vezi cât de frumos o să fie! Nu crezi că e timpul? Am adăuga încă o aventură în palmares. Noi putem să facem orice. Împreună suntem invincibili.

Nu știu ce se simte, dar sunt convinsă că va fi minunat. Să simțim adrenalina în timp ce balonul urcă și urcă și urcă spre cer, să fim asemenea păsărilor. Asemenea vântului. Să plutim, să fim acolo, aproape de nori, aproape de cer, aproape… aproape unul de celălalt. Să mă îmbrățișezi dacă-mi va fi frig, să te fac să râzi dacă te amețește înălțimea. Dar te cunosc atât de bine, încât sunt convinsă că vei vrea să repeți experiența. Ai nevoie doar de un mic imbold, știi, ca atunci când am experimentat prima dată un escape room, deși sunt claustrofobă. În câteva minute am uitat deja și m-am concentrat pe ce era de făcut. Depășirea propriilor limite nu e un mit, dragule… nu lăsa teama să îți ucidă visurile. Lasă curajul să le învețe să zboare. Lasă adrenalina să-și facă treaba și bucură-te de orice moment și de orice experiență nouă. Profită de orice șansă.

Mi-am încheiat pledoaria, te-am convins? Ce zici? Vrei să fii partenerul meu de zbor către nori?

Articol scris pentru SuperBlog 2019.


Un gând despre “Îți arăt că poți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.