Am întrebat 10 bloggeri români…

Vorbeam pe facebook acum câteva zile despre acele tag-uri care circulau când m-am reprofilat eu pe beauty, deci să fie vreo 6 ani de-atunci. Ziceam că sunt o modalitate de a ne lua singure un interviu (zic singure și nu singuri pentru că nu am văzut până acum la bloggeri, ci doar la bloggerițe) pentru că suntem niște narcisiste. :))) Mai spuneam și că îmi e dor de tag-uri.

Ramona s-a și mobilizat și a creat un tag în care m-a etichetat pe mine cap de listă pentru că eu am fost capul răutăților și am amintit de această practică amuzantă.

Să vedem întrebările!

1. Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să  îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

Piept de pui la grătar cu garnitură de legume. Aș mânca zilnic, e singurul fel de mâncare pe care l-am mâncat cu o oarecare poftă și când am avut problemele cu greața și nu puteam mânca. Da, asta aleg.

piept-de-pui

 

2. Pleci într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă exotică și aproape pustie și potți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Aș alege-o pe Emilia Clarke ca actor pentru că mi-e drag de ea de mor. Ca vlogger aș lua-o pe Tati, iar ca antreprenor, ah, am văzut eu un tip simpatic la TV, dar din păcate nu am un nume.

 

3. Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai în copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Visam să trag cu arma. Am văzut la o defilare de aproape o pușcă și de atunci mi-am dorit să trag și eu cu așa ceva. Am reușit abia anul ăsta, la munte. Era o armă de airsoft, dar senzația a fost foarte mișto. Am țintă bună, à propos.

Visul care nu s-a împlinit e să zbor cu elicopterul. Dar nu cu orice elicopter, ci cu unul din ăla militar. Vă daț’ seama că îmi dau seama că n-am vreo șansă în viața asta, dar cine mă oprește să sper? :))

IMG_20190915_121712-01-1382x1843

 

4. Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că îți place?

E o nepolitețe să îi spun că nu îmi place. Am făcut asta când eram mai mică, e groaznic să vezi cum pălește bucuria de pe chipul unui om. E groaznic să simți asta. Nu mă prea pronunț de obicei nici când cineva e foarte încântat de ceva, nu vreau să stric veselia nimănui. Da, nu i-aș spune. L-aș păstra, poate i-aș găsi o întrebuințare, dar nu aș spune niciodată. Din fericire, primesc doar cadouri care îmi plac și vă spun asta cu toată sinceritatea. Dacă nu era așa, ștergeam ultima frază și băgam capul la cutie.

5. Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

Pânza de păianjen a Cellei Serghi. Nu e o noutate pentru voi asta.

 

6. Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cel/cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

Primul ar fi: „ai mai multă încredere în tine. Mulți oameni te plac, dar fă cumva să te placi și tu”. Al doilea: „nu face tâmpenia aia de facultate, pentru numele Lui Dumnezeu!!!”.

 

7. Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Diana din Pânza de păianjen, ce surpriză, nu? Am mai zis într-un articol de ce mă identific cu ea. În principiu, pentru că simt că gândim la fel în ceea ce privește iubirea și relațiile cu oamenii în general. Mi-am dorit mereu ACEA iubire împlinită și încă mai sper la ea. Povestea Dianei s-a terminat într-un punct în care mă găsesc și eu acum, când s-a lepădat de tot ce nu îi făcea bine,  dar pot doar să sper că a găsit ce își dorea.

 

8. Ce te motivează să scrii pe blog?

De scris scriu de când am învățat alfabetul. Pe orice. Blogul a apărut din dorința de a scrie, din plăcerea de a scrie. Eu asta știu să fac. Așa cum pot, e singurul lucru pe care știu să-l fac. Să împletesc frumos cuvinte. Mă motivează oamenii pe care îi fac să râdă. Oamenii pe care îi inspir. Oamenii care vin la mine și îmi cer sfaturi. Oamenii care vin și îmi spun „am luat aia despre care ai scris tu. O iubesc!”. Oamenii.

 

9. Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/ă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Dacă l-am primit, înseamnă că cine mi l-a oferit consideră că eu îl merit. De ce să fiu paranoică? Accept banii și mă folosesc de ei cât mai responsabil, dacă tot am impresia că nu îi merit. Poate și ajut pe cineva. Nu știu.

 

10. Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Uneori consider că îmi e mai teamă de succes decât de eșec și, fără să îmi dau seama, mă sabotez singură. Yep. E prima dată când o zic. Lucrez la asta.

Din păcate nu am 10 bloggeri de etichetat, nu am mai avut timp să citesc bloguri în ultima perioadă și oricum aproape toate les gagiques pe care le citeam ori au rărit activitatea, ori s-au mutat pe youtube, așa că ncsf! :))) Iar ceilalți bloggeri pe care i-aș eticheta deja au fost etichetați de Ramona. Dar dacă vreți, puteți să preluați pe facebook sau pe instagram și să îmi dați un tag, să văd ce ați răspunde. (Bibelou Blog pe facebook și danajugaurs pe instagram. Aveți ambele conturi în dreapta, aici pe blog). 😀 Nu știu cât timp liber mai are Diana, dar o etichetez pe ea. Gurl, we need you back! :))) ❤

 

*foto: pixabay, arhivă personală

 

 


3 gânduri despre “Am întrebat 10 bloggeri români…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.