La ce ai renunţa? | TAG

Când vrei ceva mai pe lejereanu, care să nu te solicite prea mult, faci o leapșă, să nu stea blogul pe loc. Nu că nu aș avea subiecte, de fapt chiar trebuie să scriu despre o carte și mai aveam încă un articol în minte, dar am ales ce e mai ușor pentru că nu am starea necesară pentru altceva. Am primit acest tag de la Emil, care ne-a amețit grav cu răspunsurile la întrebări.

 

signpost-2030781_1280

 

E vorba despre lucruri la care aș renunța, dacă aș fi pusă în această situație. Să începem.

Laptop sau telefon?

Aș renunța la laptop. E un ecran mai mare, poți face mai multe chestii cu el, dar pentru mine telefonul e baza. Cu toate că tocmai mi-am schimbat laptopul pentru că cel vechi se oprea când îmi era lumea mai dragă și putea fi folosit doar când îl ţineam în priză, iar cel nou are o autonomie de câteva ore și se mișcă bine, tot aș rămâne cu telefonul. Are câteva săptămâni laptopul cel nou, dar l-am folosit de maximum 5 ori. Fac totul pe telefon, mă uit la filme, scriu, stau pe social media, nu se impune să folosesc laptopul zilnic. Pe el îl folosesc doar când vreau să scriu articole mai repede și cu diacritice și pentru a așeza totul frumos în pagină. Chestii care țin de aspect.

Cărți sau televizor?

O astfel de întrebare nu își are sensul. :))) Nu știu ce să răspund. Sunt două chestii diferite. Dacă aș fi folosit televizorul doar pentru filme, aș fi putut renunța la el și nu la cărți. Dar la televizor mai văd o știre, mai ascult o muzică, nu e doar pentru filme. Pe când, cărțile sunt citite strict pentru „povestea” pe care o spun. Chiar nu știu ce să răspund.

Pizza sau hamburger?

Aș renunța la hamburger dintr-un motiv simplu: nu prea mănânc. Poate unul pe an, poate chiar mai rar. Pizza mănânc mult mai des și e una dintre mâncărurile mele preferate.

Ciocolată sau fursecuri?

Fursecuri, bieeeeech! Nu pot fără ciocolată! Îmi plac toate dulciurile, mănânc zilnic, dar dacă nu e ceva cu ciocolată, pofta nu îmi e complet satisfăcută. Sunt fiartă pe ciocolată în toate formele ei. Și culmea e că până acum trei ani nu eram mare fan dulciuri. De când cu grețurile mele am început să le iubesc mai tare. Nu, n-aș putea să trăiesc fără ciocolată.

Chipsuri sau pufuleți?

Pufuleți. Îmi plac, dar eu când mănânc, vreau să fie ceva care să aibă un gust. Revin la perioada grețurilor când nu puteam să mănânc nimic gustos pentru că mi se făcea greață, așa că am mâncat vreo 4 luni mai mult covrigei fără gust. De când am depășit acea fază, prefer mâncarea aromată. Ironia e că de multe ori mănânc tot covrigi cu iaurt, dar dacă e să aleg la ce să renunț, renunt la pufuleți.

Filme sau seriale?

Filme. Îmi plac, dar eu sunt omul care se atașează, dă-mi ceva cu 10 sezoane, să mă îndrăgostesc, să fiu dependentă, să nu pot fără. Peste un film trec în câteva ore după ce l-am văzut, dar un serial mă face să mă simt parte din poveste.

Vacanță la mare sau la munte?

Iubesc marea. Dar ador muntele. Dacă, să zicem, într-un an aș fi nevoită să am doar un concediu, acela va fi la munte. Clar aș renunța la mare. Fără discuții și fără prea multe regrete. Muntele (știți deja că sunt fanul nr 1 al orașului Sinaia) îmi dă o stare aparte, acolo sunt bucuroasă, fericită chiar. Am mai multă energie, îmi place să mă plimb, să respir aerul ăla care și în mijloc de iulie e răcoros, pe când la mare e leneveală, căldură, piele unsuroasă, bere, muzică și cam atât.

 

Desigur, e peisajul foarte frumos, răsăritul minunat, valurile, mirosul sărat, dar tot muntele l-aș alege dacă asta ar fi singura soluție.

 

 

Acum ar trebui să dau tagul mai departe, așa că el va merge cătreeeeeeeeeee

Madmoiselle Sarcastique!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.