Sano | 3 produse de îngrijire pe care le îndrăgesc

Nu am știut că Sano are și produse de îngrijire până nu am avut în mână punga cu cadouri primită la Gala SuperBlog 2018. Am ajuns atunci acasă cu un săpun lichid cu aromă de afine, dacă îmi amintesc bine. A fost primul produs pe care l-am încercat și am rămas cu o impresie plăcută, așa că mi-am dorit să testez și altele.

 

Săpunul lichid Careline

În afară de cel cu afine, am cumpărat eu în lunile care au urmat încă două sortimente, unul cu caramel și celălalt cu vanilie și măr. Cel din urmă a fost preferatul meu din cele trei.

E un săpun cremos, dens, o singură picătură e suficientă pentru o utilizare. Spuma e abondentă și catifelată. Nu mi-a uscat pielea, mi s-a părut un produs blând.

Prețul e foarte bun, 10 lei a costat la magazinul de unde l-am cumpărat eu. Flaconul are 500 ml și mi s-a părut cel mai spornic produs pentru spălat mâinile din câte am încercat până acum.

sapun lichid sano careline

 

Loțiunea de corp Careline

Timpul a trecut și a venit Gala următoare, iar Sano a fost din nou sponsor și ne-a dăruit câteva produse. De data asta am găsit în punguță o loțiune de corp despre care iar nu știam nimic. Ok, săpunuri, dar și creme de corp? Okay, zic, hai să o punem la treabă. Am folosit-o chiar în seara când am primit-o. Prima dată m-a impresionat mirosul foarte puternic și persistent. Varianta pe care am primit-o eu (nu știu dacă și ceilalți au primit la fel) e cu aromă de nuferi, se numește Wild Breeze.

E hipoalergenică, fără parabeni și conține și unt de shea. E cremoasă și fină, se aplică ușor, nu se absoarbe instant, dar nici nu rămâne vreo peliculă neplăcută. Trebuie doar să insist câteva secunde în plus. De hidratat, hidratează bine. Eu nu am pielea atât de uscată, deci nu știu ce efect ar avea în acest caz.

Flaconul are și el pompiță, are 400 ml și costă puțin peste 17 lei, pe site-ul Sano.

crema de corp sano careline

 

Săpunul fără… săpun, Baby Soft

Yep, un produs pentru bebici mi-a furat inima. Am ridicat o sprânceană când am văzut produsul în pungă, deja parcă prea se aliniază stelele și planetele de îmi apar chestioare bebelușești peste tot, s-o fi săturat și Universul ăsta să mă vadă babyless, dar până atunci o să folosesc eu săpunul.

Recunosc, nu știu care-i faza asta cu săpunul fără săpun. Inițial am crezut că e acel tip de produs fără agenți spumanți, dar ei se regăsesc printre ingrediente și, să fiu sinceră, neavând bebe pe care să folosesc produsul, mi-a fost indiferent, n-am insistat cu cercetarea. Ideea e că e un produs blând cu pielea mea, cu un parfum plăcut, cremos. Acel miros clasic pe care le au cremele când nu miros a altceva (fructe, flori, prăjituri sau mai știu eu ce).

Formula e îmbogățită cu proteine din bumbac, vitamina E și mușețel. A devenit preferatul meu dintre toate cele înșirate pe raftul de la baie… datorită mirosului său. Iubesc produsele de curățare care miros a curat, a cremă, așa cum e și cel cu lapte, de la Palmolive sau cum e Creme Soft de la Nivea, ori săpunul clasic Dove.

Produsul costă în jur de 19 lei pe emag și are 500 ml.

sapun soft care sano

Per ansamblu, Sano are produse faine și pentru corp, pe lângă nebuniile alea absolut geniale pentru curățarea casei. Nu m-au plătit să scriu asta, ci e vocea mamei care e mare fan Sano de câțiva ani.

Îmi place ambalajul săpunului, dar și cel al loțiunii de corp, însă cel al „soaplessului” pare cam fragil și îmi dă impresia de ieftin. Desigur, nu în ambalaj stă calitatea unui produs. De asemenea, cred că ar putea „cizela” un pic aromele. Nu mă-nțelegeți greșit, sunt extrem de plăcute, dar tind să fie cam „brutale”, ori nasul meu e prea sensibil. Nu exclud nici asta… :)))

Dar dincolo de asta sunt încântată de ele. Voi rămâne client fidel. Clar.

 

 

foto: sanoproduse.ro, emag.ro.

 


2 gânduri despre “Sano | 3 produse de îngrijire pe care le îndrăgesc

  1. Eu mi-am făcut toți colegii de birou fani ai cremei Careline 😂o folosesc pentru mâini căci le am groaznic de uscate, iar pompița o face ideală pentru aplicări dese (cel puțin pentru mine).) Și „săpunul fără săpun” e fain de tot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.