Leapșă blogosferică fără cap și fără coadă

N-am primit leapșa, am furat-o de la Vienela. Am ajuns acum câteva ore acasă și mi-am adus aminte de clipul pe care l-am filmat ieri pentru youtube și care a ieșit o mare varză cu migdale și nu l-am mai postat. Am zis să-l transform în articol pe blog, dar leapșa asta a picat la fix, pentru că nu aveam nici cel mai mic chef să scriu lucruri pe care le-am zis ieri de două ori. Yep, de două ori am filmat. Plus blooperele de rigoare, peste douăzeci.

Sunt întrebări personale, ar trebui să îi trimit aici pe cei care îmi umplu inboxul cu „să ne cunoaștem”. Poftiți, luați de mă cunoașteți.

 

1. Ai tăi îţi citesc blogul?

Da și nu. Vă dați seama că nu îl interesează pe tata notele de mijloc din Miss Dior. Să nu exagerăm. Mai citește și el din când în când, mai citește și mama, dar nu e o regulă. Și e ok așa.

2. Dacă te simţi superior faţă de omul cu care porţi o conversaţie, îi arăţi acest lucru?

Câteodată da. Pentru că „prostul nu e prost destul până nu e și fudul”, îi mai plesnesc pe câte unii. Verbal, desigur. Sunt genul de om care suportă, dar când m-ai călcat pe coadă te-ai dus știi cum? Există genul de oameni care nu știu nici să treacă strada, dar au pornirea asta de a da lecții tuturor. Pe-ăștia îi mai zbor din când în când. Spun din când în când pentru că uneori chiar nu am energie pentru toți tâmpiții.

3. Polul Nord sau Ecuator?

Nu îmi place frigul și mi se face pielea de găină când mă gândesc că într-o lună vine toamna și o să dârdâi iar până-n aprilie. Dar și căldura din ultima perioadă m-a sufocat. Cum dau de răcoare, aș sta acolo cu orele. Și totuși aș alege Ecuatorul. Sau pe undeva aproape de el.

4. Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Să spun? Să nu spun? Știți deja că Pânza de păianjen. Nu reiau povestea.

5. Ai mulţi prieteni sau eşti genul care alege puţini, dar buni?

Puțini. Prietenele mele nu mai locuiesc în același oraș cu mine, dar nu e ca și cum internetul nu ne-ar aduce aproape. Cu una dintre ele vorbesc zilnic, #LeanoMor, săraca îmi ascultă toate problemele, nu știu cum mă mai suportă. Fuckin pandemia asta nu ne lasă să ne vedem mai des, dar trecem noi și peste asta și o să ne vedem iar toate la un cocktail și cartofi prăjiți. :))

best friends

 

6. Când ai râs ultima dată până ţi-au dat lacrimile?

Lunea trecută la dentist. Eu sunt oricum genul de om care râde până pocnește, dar în halul ăla atunci am râs ultima oară. Și-mi vine și acum să râd când îmi amintesc. :)))

7. Te simţi bine în corpul tău?

Altul n-am, nu? Acum mă simt mult mai bine, după ce am slăbit destul de brusc vreo 7 kilograme. Au fost mai mulți factori care au determinat asta, mult stres, enfin. Dar nu pot să nu fiu mulțumită de rezultat cu toate că nu a fost ceva intenţionat. Am ajuns din nou la greutatea de acum 3 ani. Problema e că pică toate hainele de pe mine. Oricum eu sunt destul de ciudată în ce privește fizicul meu, oscilez mereu între „hai că sunt simpatică!” și „urâtă ești, cum naiba să se uite cineva la tine?”. Pur și simplu, uneori mă simt frumoasă, alteori mai puțin. Eu mă străduiesc să fiu mereu măcar prezentabilă, dar na…

dana maria

Iar celelalte probleme pe care le am (am vorbit aici despre ele), adică principalul factor ce a dus la o stimă de sine scăzută, sunt în curs de rezolvare, așa că hai să zicem că sunt ok cu mine în momentul de față.

8. Care este principalul tău defect?

Sunt foarte timidă. Oamenii care mă cunosc de pe internet au impresia că sunt foarte îndrăzneață, înțepată și băgăcioasă. Sunt așa pe internet și cu familia și prietenii apropiați. Dar niciodată nu fac primul pas, niciodată nu mă bag în seamă, mi-e groază să nu fiu respinsă. Las impresia că „dau din casă” prea mult, dar de fapt sunt foarte rezervată. Ca un exemplu, gândiți-vă că mai demult mi-a plăcut de un tip câteva luni și nu a aflat niciodată. Daca un eventual el nu face primul pas, pot să mă fac fărâme la picioarele lui, să mă prăbușesc, să sufăr o eternitate și tot nu îi spun ce simt. Scorpioancă, ce vreți…

emotions

 

9. Dai bani cerşetorilor?

Nu. Mai bine dau de mâncare unui câine sau unui pisoi. Nu mă înțelegeți greșit, sunt mulți oameni într-adevăr amărâți, dar mă îndoiesc că toți cei care stau cu mâna întinsă pe stradă chiar au nevoie de o pâine și nu de o țuică de la cârciumă.

10. Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Altă întrebare!

Nu? Nu mai sunt? Ce păcat! :))))

 

Foto: arhivă personală, pixabay.


6 gânduri despre “Leapșă blogosferică fără cap și fără coadă

 1. Ma bucur mult ca ai preluat leapsa. M-am si regasit in unele raspunsuri.
  Mie mi se pare ca esti foarte frumoasa, asa ca ridica sus capul si lasa indoielile pentru altii. 😉
  As fi putut trece (si) timiditatea la defecte, caci descrierea ta pare sa fie despre mine, dar nu am vrut ca lumea sa creada ca le-am adunat chiar pe toate. :))))

  1. Mi-a facut placere sa scriu, m-am simtit in elementul meu. ☺️
   Multumesc mult! 🤗
   As fi putut trece si eu mai multe, dar in principiu in viata am avut de pierdut mai ales din cauza timiditatii, asa ca am ramas la asta. 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.