Ce face o vară din om | Începe SuperBlog 2020

Vine un moment în viață când realizezi cât de puține sunt lucrurile care contează cu adevărat, de fapt. Liniștea, sănătatea, confortul, iubirea și grija celor dragi… lucrurile alea simple și frumoase.

Nici nu știu când a venit vara și a și trecut. Parcă totul s-a petrecut prin vis, parcă n-a existat, prea a fost ireal tot. Parcă ieri scriam ultimul articol din Spring SuperBlog 2020 și mă așteptam ca ediția de toamnă să ne prindă „pandemie-less”. N-a fost să fie, suntem încă în mijlocul tornadei, dar ne descurcăm cum putem în continuare. Nici n-am mai scris impresii de după, ce era să mai scriu fără Gală, fără întâlnirea cu colegii, fără discurs și restul lucrurilor frumoase ce urmează de obicei după o ediție SuperBlog? Am fost pe locul 5 din câteva zeci de bloggeri, am câștigat niște premii, a fost bine. Am fost și „izolată” o lună, deci timpul n-a fost o problemă. Timp pe care acum nu îl mai am așaaaaa la discreție.

Vara a venit cu o mulțime de schimbări pentru mine. Și rele și bune, fizice, emoționale, de tot felul. Dar dacă încerc să mă concentrez pe cele bune și frumoase (de ce credeți că abia acum scriu articolul ăsta?), o să se rezolve și-alea mai nasoale cătinel-cătinel. Am observat că dacă există încredere, optimism, rugăciune și speranță… totul va fi bine.

Sună clișeic, dar m-am redescoperit. Am scos de la naftalină latura bună și nebună, am scuturat-o de amărăciune și am îmbrăcat-o-n bucurie.

Am făcut nebunii frumoase pe care nici nu le-aș fi gândit acum vreun an.  De care nu mă credeam capabilă. Mă consideram o băbătie plictisită care plănuiește un concediu cu două luni înainte, că are nevoie de timp. Acum m-am uimit pe mine însămi când am acceptat înainte cu doar 3-4 zile să pornesc la un drum de 12 ore spre un loc pe care nu-l mai văzusem niciodată. Pe un drum pe care nu mai fusesem niciodată. Și a fost atât de frumos încât aș mai face asta din nou și din nou. Am simțit emoția descoperirii unor locuri noi. Unor oameni noi. Și e atât de bine!

 

M-am trezit dintr-o dată responsabilă cu gătitul și am umplut instagramul cu mine la cratiță. Culmea e că-mi place, o fac cu drag. Mai bine gătesc decât să mă pui să șterg praful. Chiar ar trebui, dar mmmnmnnnneah, zilele astea o fac și pe asta.

Am abandonat blogul aproape total, a fost nevoie să alerg cu mătura niște „paiangăni” care se agățaseră de marginile articolelor, dar sper că după ce apare prima probă SuperBlog o să am timp, chef și inspirație pentru a participa la toate probele. Bănuiesc că v-ați prins că prin acest articol îmi anunț înscrierea la SuperBlog 2020. Așa îmi place mie să îmi fac „intrarea”, printr-o retrospectivă, să se știe pe ce picior pornesc. :)) Degeaba vă spun ce e SuperBlog, în primul rând deja au zis-o alții, în al doilea rând deja știți dacă mă urmăriți de o vreme, iar în al treilea rând sunteți aici să mă citiți pe mine, nu să citiți mecanismul de funcționare al competiției.

Ce să zic? Să dea Dumnezeu probe frumoase, care să ne provoace să dăm ce e mai bun din noi! Să încercăm să ne depășim pe noi, cei din trecut, nu neapărat unii pe ceilalți. E un clasament, sunt niște premii. Dar să te autodepășești e un câștig mult mai mare. Niciodată nu e prea târziu să te corectezi, să încerci să fii mai bun, mai calm, mai zâmbitor, mai muncitor.

Norocul ni-l facem singuri. Cheers, colegi! Să ne revedem curând cu bine! Pandemie-less, că ni s-a acrit.


4 gânduri despre “Ce face o vară din om | Începe SuperBlog 2020

    1. Yayaya! Am prins o zi mai libera si l-am scris. M-a cam chinuit, dar am reusit.
      Sa fie bine si sa ne bucuram de editia asta fara nervi si frustrari. Partea buna e ca nu avem Colop. ❤️

      1. Daaa, eu mi-am propus să fiu foarte chill. În primăvară nu am participat la toate probele și am fost așa de zen… Și da, ce bine că nu e Colop ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.