La Nuit Trésor Nude | Lancôme

N-am mai scris de mult timp despre un parfum. Vara a fost anotimpul lui Miss Dior Blooming Bouquet, l-am folosit aproape în fiecare zi, deși vedeta articolului de azi apăruse deja din primăvară și îmi plăcea destul de mult.

Ceva s-a întâmplat totuși cu gusturile mele vara asta și am început să apreciez din ce în ce mai mult aroma de cocos. Am început cu un gel de duș, apoi o cremă de mâini, până am început să iubesc La Nuit Trésor Nude în asemenea măsură încât să mi-l doresc. Și nu m-am lăsat până nu l-am cumpărat de Sfântă Mărie, în august. E parfumul care m-a însoțit în cele mai frumoase momente din ultima perioadă și cu siguranță mă va însoți și în cele ce vor urma. E un parfum ca o poezie. Ca un balsam. Ca o rază de soare, ca o zi frumoasă de septembrie, când vara încă ne privește cu zâmbete, iar toamna nu se arată la orizont.

Nota de vârfbergamot

Nota de mijloctrandafir

Note de bazănucă de cocos, vanilie

La Nuit Trésor Nude pare un parfum de vară la o primă adulmecare, deși e dulce. Cocosul îl plasează cumva în zona parfumurilor pentru sezonul cald. Dar eu cred că e mai mult de atât. Poate nu e potrivit pentru primăvară, aroma sa cremoasă și gurmandă parcă nu se potrivește neapărat cu aroma pomilor înfloriți și a naturii proaspăt trezită la viață. Dar asta e doar părerea mea.

Notele de bergamot și trandafir nu se simt, eu una nu le simt aproape deloc. Se simte ceva înainte să apară cocosul vanilat, dar e ceva de scurtă durată.

E un parfum destul de liniar, nu se modifică prea mult pe piele pe parcursul purtării. Miroase a cocos și vanilie de la început până la sfârșit, dar parcă amestecul ăsta dulce devine din ce în ce mai elegant pe măsură ce trece timpul. Aceleași două note se simt, dar se încălzesc pe piele, devin mai luminoase și mai rafinate.

L-am purtat și dimineața și seara, și la serviciu și la petrecere și în oraș. Nu îl văd drept un parfum doar pentru o anumită ocazie, mi se pare potrivit în orice context cât timp e aplicat cu măsură. Eu folosesc în jur de două pufuri la serviciu, iar dacă ies undeva aplic vreo 4.

E o apă de toaletă, dar aroma e intensă și persistentă. Persistă întreaga zi, se mai pierde din intensitate, dar e acolo. Mi se pare potrivit pentru orice categorie de vârstă, cu toate că are un aer tineresc și jucăuș. Evit pe cât posibil să împart parfumurile pe categorii de vârstă, deși la serviciu mai fac asta pentru a reuși să aleg din multitudinea de parfumuri doar câteva pe care să le miroasă clienții. Nu poți mirosi 50 de parfumuri oricât ai vrea. Te-ar zăpăci complet.

la nuit tresor nude 2

Sticla e divină, în aceeași formă de diamant specifică gamei La Nuit Trésor, dar de un piersiciu pastelat, cu vârful diamantului opac. O fundiță elegantă într-o nuanță de piersică deschisă împodobește gâtul sticluței, făcând-o să arate și mai jucăușă.

Prețul e bun pentru o apă de toaletă, mai ales dacă ne gândim că are calitățile unei ape de parfum care în general e mai scumpă. Pornește de la 230 de lei (30 ml) și ajunge la 568 lei (100 ml) pe Sephora, acolo de unde l-am luat eu pentru că la serviciu la mine nu îl mai am în stoc de câteva luni.

Ca să concluzionez, iubesc parfumul ăsta ca pe o comoară, nu degeaba se numește așa gama. Îl voi purta cu mult drag în continuare toamna asta, poate și la iarnă și dacă se termină îmi cumpăr altul nou pentru că pentru mine depășește granițele plăcerii de a purta un parfum frumos. Înseamnă mult mai mult. Înseamnă evenimente frumoase, înseamnă începuturi, înseamnă drag și dor, înseamnă mult soare și bucurie. A fost cu mine în fiecare clipă frumoasă. Și eu la ce mi-e drag nu renunț.


3 gânduri despre “La Nuit Trésor Nude | Lancôme

    1. Toate mi se par cel putin interesante. Il am si pe cel alb si cred ca astea doua au rupt un pic tiparul La nuit tresor (cele roz se aseamana destul de mult). Abia astept sa vad cum ti se pare si Nude. ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.