Fun Things Always Happen After Sunset by Kilian

Acest Kilian aveam impresia că este de fapt o femeie. Numele asta îmi dădea de înțeles. Nici nu mi-am bătut capul să aflu mai mult. Știam că e vorba de parfumerie de nișă, zonă în care eu de obicei nu vreau să mă bag pentru că mă depășește, așa că nu m-am gândit prea mult când am primit mostra de Fun Things Always Happen After Sunset de la Sephora. Am mirosit, mi-a plăcut, ce-i drept m-a copleșit aroma, dar cam atât. Am zis pas.

Până am mirosit un alt parfum al brandului (poate vom vorbi și despre el) și mi-a plăcut atât de mult încât am vrut să aflu mai multe. Astfel am aflat că e vorba despre un EL, Kilian Hennessy, nepotul creatorului celebrului cognac. Kilian nu a dorit să activeze în acel domeniu, ci a vrut să fie cunoscut pentru parfumurile create. Astfel a studiat, ca apoi să pună bazele propriului brand. Din ce am citit, ingredientele folosite sunt destul de rare și scumpe. Parfumurile, de altfel, sunt destul de scumpe. Cel despre care vorbim azi ajunge la peste 600 de lei la Sephora, dar sunt altele mult mai piperate.

After Sunset (ca să nu-i repet numele întreg) e un parfum deosebit, cum nu am mai mirosit până acum. Asta își propune Kilian să creeze: arome deosebite, unice! Cu siguranță nu pentru toate gusturile, dar asupra unui lucru putem cădea de acord: chiar sunt ALTCEVA.

Note de vârfcoacăze, note verzi

Note de mijloctrandafir, lici

Note de bazămosc, paciuli

Mă intrigă acest parfum. Începutul e copilăros, dulce și nevinovat, mă duce cu gândul la mirosul pe care îl întâlnim de obicei în parfumeriile mari și foarte aglomerate, unde se amestecă zeci, sute de parfumuri poate. E amețitor!

Se simt fructele coapte, proaspete și la un moment dat în minte îmi vin secvențe din copilărie. Cățărat în pom, piele încinsă de atâta joacă și alergat prin soare în vacanța mare, dulceață, flori, aer și bucurie. În această fază, parfumul se simte 99% feminin. Nici nu mi-ar fi trecut prin minte că e un parfum unisex!

Pe măsură ce trece timpul, se transformă. Devine masculin, se dezvăluie nota de paciuli, notă pe care eu nu o agreez de obicei, fiind foarte… nici nu știu cum să descriu acest paciuli pentru a nu exagera. Paciuli mi se pare o aromă… intimă, dar intimitatea de cuplu. Miroase a apropiere, a tensiune, a senzualitate, a atingeri și gesturi obraznice. Paciuli mă face să îmi ia foc obrajii, de-asta fug de el în parfumuri. E o aromă care mă face să mă simt de parcă aș fi făcut ceva puțin necuviincios în văzul lumii. E un sentiment ciudat pe care mi-l dă și îmi e foarte greu să îl descriu în cuvinte. Dar aici e un paciuli mai cald, poate combinația cu lici, cu trandafirul, poate de-asta se îmblânzește și mă face să stau cu nasul lipit de încheietură, dorindu-mi foarte tare o îmbrățișare. Ah, asta e! After sunset miroase a îmbrățișări calde.

Apoi, spre final, parfumul devine aproape complet masculin, transformându-se într-o aromă care mă face să mă gândesc la amestecul de parfumuri pe care îl simți după ce ți-ai îmbrățișat perechea și parfumurile voastre se amestecă. Tu miroși ca el, el ca tine… nu vă mai deosebiți parfumul propriu, mirosiți pur și simplu a… voi.

Desigur, poate voi simțiți altfel parfumul, dar mie asta îmi evocă. Întâi ceva nevinovat, ca „after sunset” să se încălzească, să te facă să îți dorești apropiere… fără nimic vulgar însă. Sexy, incitant, dar nu vulgar.

Intensitatea? Bombă. Persistența? Bombă atomică. L-am folosit de câteva ori înainte de culcare și dimineața încă se simțea bine de tot. Ajunsese în faza în care mirosea masculin, dar era acolo, prezent, făcându-mi chiar și după multe ore să vreau să îl adulmec și să mă mir de el.

Cu toate astea, nu pot să zic că e un parfum pe care l-aș cumpăra. L-aș purta, da, dar nu des. Aș fi curioasă cum miroase pe pielea unui bărbat, doar ca experiment. Cred că s-ar potrivi mult mai bine decât pe pielea mea. Cred că sunt mult prea cuminte din toate punctele de vedere pentru parfumul ăsta. Și totuși… mmmm, Doamne, ce miros! Mă înnebunește.

Sticla nu îmi place. Întâi pentru că nu îmi plac sticlele rotunde, le prefer pe cele colțuroase, dacă sunt pătrățoase cu atât mai bine. Apoi pentru că e cu susul în jos și nici capacul ăla pe post de „piedestal” nu mă atrage. Nop for me, thanks!

Dar parfumul… ce parfum! Mmmmmm, mă scuzați, mă duc să-mi lipesc nasul de încheietură și să visez…

*Foto: Pinterest


5 gânduri despre “Fun Things Always Happen After Sunset by Kilian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.