Încredere

Și nu mă deranjează să iubesc mai mult.

Nu mă simt mai slabă pentru că mi-am deschis sufletul și mi-am arătat slăbiciunile. Nu mă simt mai slabă pentru că mi-ai văzut lacrimile. Ai râs și-ai zis că-s bleagă, apoi m-ai îmbrățișat, iar eu am știut că acolo e locul meu și-am râs și eu slab, printre lacrimi.

Nu mă simt mai ușor de rănit, deși sunt. Dar singură aleg să las armele jos și să merg dreaptă, cu capul sus și inima deschisă.

Omul care are curajul de a-și arăta vulnerabilitatea e mai puternic. Înseamnă că am încredere infinită, iar ăsta e cel mai de preț lucru pe care ți-l pot oferi. Încrederea mea. Timpul meu. Sufletul meu.

Iar dacă într-o zi mi-ai înșela încrederea, n-am să mă simt prost și nici n-o să-mi pară rău. Prefer să dau totul, să las de la mine, să-mi calc pe orgoliu… să-mi dărâm zidurile și să rămân în furtună decât să mă baricadez în turn de teamă că aș putea fi rănită. Prefer să simt fericirea absolută chiar și pentru o clipă, fără să mă gândesc că poate, cândva, o să urmeze un veac amar.

Eu aș ști că am făcut tot ce am putut pentru noi, că m-am dăruit total. In iubire nu e loc de regrete. Îți asumi riscul, pur și simplu.

Foto: Canva, Pixabay.


7 gânduri despre “Încredere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.