Dor

Mi-e dor să nu mai adorm plângând, întrebându-mă de ce el îmi e tot și eu îi sunt nimic. Să-l aud că-mi spune „o să fie bine” și să-l cred pe cuvânt. Să-mi spună că-s frumoasă și că nu-i vine să creadă că sunt adevărată. La naiba, mi-e dor să-mi spună un lucru bun. Orice. Mi-e dor de mâna lui pe piciorul meu și de mâna mea peste mâna lui, ca și cum așa e ordinea firească de când lumea, ca și cum așa a fost scris să fie. Mi-e dor de pielea lui caldă și de vocea lui.

Mi-e dor să mă asculte, nu doar să mă audă. Să mă ducă departe, sau nu chiar așa departe, doar cât să fugim de realitate în locul ăla al nostru unde număram stelele, dar știam amândoi că el era pentru mine singura stea care conta, iar eu îi eram dragă și luminoasă precum luna. Mi-e dor de liniște și liniște n-am decât lângă el. Mi-e dor să fie prezent, nu doar o rază efemeră. Mi-e dor să am un loc al meu în viața lui.

Mi-e dor să-mi audă strigătele mute și să-mi șteargă, doar fiind aici, lacrimile nevăzute. Mi-e dor să-i pese. Mi-e dor să nu-mi mai ardă sufletul. Mi-e dor să respir.

Mi-e dor să mă simt specială. Unică. Mi-e dor să simt că minunile există pentru că l-am cunoscut pe el. M-a ridicat în nori, mi-a arătat ce frumos se vede și apoi mi-a dat brânci, iar eu cad și nu știu ce o să fac când o să ajung înapoi, singură, pe pământ.

N-am iubit pe nimeni atât de mult, nu știam că sunt capabilă să simt asta. Nu credeam că e omenește posibil. Îmi amintesc cât mi-am dorit să simt o iubire care să mă mistuie.

O am.

Ce mă fac cu ea?


6 gânduri despre “Dor

    1. Oh, sper sa nu mai fie vorba de cazut de data asta. 😍
      Cand cazi de atatea ori incat esti julita pe toate laturile sufletului, ai nevoie sa plutesti macar o data-n viata. ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.