One Wish | Andrei Neagu

Andrei Neagu lansează piesa “One Wish” și anunță albumul de debut “VERSUS”

Andrei Neagu este gata să lanseze primul material discografic şi condensează toate trăirile de iubire într-un nou single, “One Wish”.

“Pornind de la titlu pot să spun că singura dorință pe care o am acum este să ajungă în sufletul cât mai multor oameni, căci a fost compusă din iubire pentru iubire. Știți senzația când vă place atât de tare de cineva încât ați petrece toată ziua cu acea persoană, însă ea trebuie să plece? Știi că o vei reîntâlni, dar tot te gândești la următoarea revedere”, a delcarat artistul.

Videoclipul cel mai recent lansat este al piesei „One Wish”, unde coregrafia Teodorei Tudose surpinde prin senzualitate și gingășie, iar Andrei Atabay devine partenerul de dans ideal. Video-ul este filmat și editat de însuși cântărețul Andrei Neagu.

Piesa va fi inclusă pe noul album, care se va putea găsi pe Spotify, Apple Music dar și pe celelalte platforme de streaming.

Despre artist

„Cântăreț, compozitor și veșnic îndrăgostit de tehnologie, echipamente muzicale și instrumente.

La 10 ani am pus mâna pe chitară pentru prima oară (sub îndrumarea mamei mele), la 17 am câștigat primul festival de muzică ușoară și de atunci am știut că nu-mi doresc să fac altceva. La 23 de ani am început să compun muzică versuri.

În 2014 lansez piesa “Missing Your Face”, ca single pentru Selecția Națională Eurovision. 2015 începe cu lansarea primului meu videoclip, intitulat “The Way She Moves”.

În 2017 încep prin a contura schițele pentru albumul meu de debut “VERSUS”. Primul single, “Camera Ta”, este lansat în vara lui 2018 și se bucură de un feedback pozitiv, fiind acompaniat și de un videoclip jucăuș cu feeling de vară.

Începutul lui 2019, este marcat de lansarea celui de-al doilea single “În Doi”, urmând apoi „Prea Departe” și „Vrăjitoarea”.” – Andrei Neagu

Pe Andrei îl găsiți pe Youtube, Instagram și Facebook.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.