Voi m-ați întrebat!

E un val de Q&A-uri prin bula mea de amici, au început câte unul-câte unul să ne roage să-i punem întrebări și m-am trezit și eu vorbind (că-mi stă în fire) că i-aș ruga și eu să mă întrebe, dar nu văd cine ar putea fi interesat de mine. Și-au sărit fetele pe mine că „păi cum, bagăăăă, că avem ce să te-ntrebăm!” și na, m-am conformat. Pot eu să refuz fetele?

Treaba e simplă: am primit mai multe întrebări la care voi răspunde în acest articol. Sunt întrebări personale, sunt întrebări legate de parfumuri, de călătorii (culmea), de religii, visuri și dorințe. M-au încântat întrebările, dar m-au și pus în dificultate.

Vedem ce iese? Haideți!

Diana Elena Gole

Dacă ai fi un parfum ai fi?

Cred că aș fi acel gen de parfum pe care ori îl urăști, ori îl iubești. Sunt oameni care nu mă înghit și au considerat mereu că sunt prea vocală, prea sinceră, prea ascuțită și alți oameni care mă cred bună și blândă. Iar adevărul e undeva la mijloc. Ca și un parfum, pentru unii nectar, pentru alții otravă. Dar na. Fiecare cu „publicul” lui.

De unde pasiunea pentru scris?

Din teama de a vorbi. În scris pot să exprim tot ce simt, tot ce nu pot reda prin cuvinte spuse. Sunt un om timid, când eram mică nu vorbeam cu mulți oameni, mi-era rușine și să cer ceva într-un magazin. În clasa a șaptea chiar am cerut prietenia unui băiat (vedeți, totuși, ce tupeu?) printr-o scrisorică. Spoiler alert: a acceptat. :)) După o vreme i-am dat papucii. Tot printr-o scrisorică. Avea prostul obicei să nu mă prea bage în seamă și… aia e.

Ai scrie o carte?

Sigur că aș scrie o carte! Am avut un fel de manuscris prin clasa a unșpea, dar m-a enervat și l-am făcut bucăți. Era o mizerie, v-am mai spus despre el. Nu reușesc să mă adun să scriu o carte, nu reușesc să urmez un fir, pot doar să scriu frânturi de poveste, nu pot lega un roman. Dar da, e în plan cam… dintotdeauna.

Cărți sau cosmetice: ce alegi să cumperi atunci când ești la limită cu banii?

Cosmetice și am și o explicație. Am multe cărți necitite, dar chiar dacă nu aș avea, de cosmetice aș avea nevoie acum. Nu pot sta o săptămână fără mascara pe gene (având în vedere unde lucrez, mi se pare de bun simț să merg machiată, la urma urmei și imaginea vânzătoarei vinde produsele) sau fără demachiant, sau fără cremă hidratantă (mai ales pentru mâini!), dar fără să citesc o săptămână pot sta, nu se prăbușește lumea, nu încep războaie că nu citesc eu până la salariu.

Cartea preferată este…?

Pânza de păianjen de Cella Serghi.

Dacă ai fi un personaj dintr-un serial ai fi…?

Sheldon Cooper. Sau măscăriciul care intră în tot felul de rahaturi. Fiecare serial are un astfel de personaj.

În ce țară te-ai muta?

Spania pentru Barcelona, Israel pentru Haifa, Franța pentru Grasse…

Când erai mică ce voiai să devii?

Actriță sau cântăreață. Până mi-am dat seama că eu nu pot să stau în fața unui grup de oameni și să spun ceva.

Ce ar face-o pe Dana fericită în acest moment?

Un somn de 10 ore, apoi un pahar cu vin, o imbrățișare, ferestre deschise spre un apus cald.

Dar visul tău cel mai mare care e?

Să fiu iubită, să fiu necesară, să fiu prețuită. Să am o familie, copii.

Consideri că uneori folosești o armură, adică îți afișezi o latură diferită, pentru a te apăra de ceilalți (recunosc, am avut o perioadă când mă temeam de tine🤣)?

Da. Cu siguranță. Mulți oameni se sperie de mine când mă cunosc, se pare că aș fi vreo dură. Dar nu-s chiar așa. Vreau doar să mă protejez și nu îmi place nasul oamenilor prea adânc în viața mea. Îmi place să fiu lăsată să dezvălui cât pot și vreau. De exemplu, nu suport să mi se spună: „ia-ți cutare produs! Citește cartea aia! TREBUIE să faci nu știu ce!”. Stop puțin, citesc ce vreau, când vreau. Spune-mi „am citit cartea aia, cred că ți-ar plăcea”. Dar recunosc că și eu sunt uneori așa imperativă și încerc să lucrez la asta. :)))

Romantismul e demodat?

Nu. Dar depinde la ce ne referim. Petalele pe jos și în cadă și în pat și lumânărele parfumate mi se par… eww. Dar dacă mă suni și mă chemi și când ajung descopăr că mi-ai gătit mâncarea preferată, sau dacă vii cu o lalea la întâlnire… e chiar dulce. Cred că ține de sensibilitate și de a avea grijă de sufletul omului iubit. În trecut nu eram așa, dar mintea mai vine și cu vârsta și experiența…

De ce Sinaia?

Pentru că acolo am trăit momente frumoase, am fost în câteva concedii cu părinții mei. Asta în primul rând. În al doilea rând, pentru că, ajungând acolo, mi-a dat acel Hogwarts vibe, acel sentiment de „acasă”. În plus, e un oraș foarte frumos și civilizat. E parcă din altă țară.

Almona Țilea

De unde pasiunea pentru parfumuri?

Când m-am angajat aveam un parfum și ăla de la Avon (ceea ce nu e nimic greșit, dar vreau să subliniez lipsa de experiență) și consideram că e de prost gust să îți simtă oamenii din jur parfumul. Aveam o aversiune pentru parfumurile de lux, nu le înțelegeam și nu le simțeam cum le simt azi. Pot să spun că a venit treptat pasiunea. Mi-am acordat timp să miros pe îndelete, să simt notele, să las parfumurile să îmi ofere stări și sentimente. Nu le-am „citit” la rece, ci le-am asociat cu oameni, vremuri, locuri. Simțul olfactiv e esențial pentru mine. Chiar și un banal miros simțit pe stradă mă aruncă într-o perioadă anume. Miss Dior, de exemplu, îmi amintește de magazinul din fața blocului de când eram mică. Mirosea dulce, a biscuiți cu lapte, acolo… deci, de aici pasiunea. Parfumurile îmi trezesc amintiri. Readuc oameni, locuri, trăiri trecute, un pic mai aproape de mine.

Cine era idolul tău în copilărie?

Sailor Moon se pune? Nu știu, de ieri mă gândesc la asta, dar nu îmi vine nimic în minte. Știu doar că aș fi vrut să fiu un fel de eroină, să fiu iubită, să fac o diferență în lumea asta.

Între curiozitate și instinctul de conservare care primează?

Deși sunt foarte curioasă, instinctul de conservare primează clar. Sunt genul care desfăcea mașinuțele să vadă ce-i în ele, dar când vine vorba de situații serioase, nu mă arunc cu capul înainte.

Ana Maria Haller

Ce piatra pretioasa ti-ar placea sa fii?

Nu mă dau în vânt după pietrele prețioase (mai ales după diamante), le prefer pe cele semiprețioase și, dacă mi se permite, am să aleg piatra lunii. Cu luna am o „relație” veche, încă de prin adolescență când mă uitam vara pe cer și așteptam iubirea aia mare pe care știam că am s-o recunosc când va sosi. Piatra lunii e potrivită pentru zodia scorpion, cumva se „pupă” toate, mi se pare că e o piatră care mi se potrivește mănușă. Dacă trebuie musai să aleg o piatră prețioasă, ar fi smaraldul. Pentru că e verde. Și atât.

Ziceai ca te-a miscat muzica imamului pe care l-a pus Mari, te-ai casatori cu un musulman? Ai accepta sa te „invaluiesti”?

Da. M-aș căsători cu un musulman, pentru mine iubirea nu ține cont de religie. Am o atracție spre lumea musulmană încă de mică, dinainte de epoca Clona, când mă acopeream cu eșarfe și dansam prin casă.

Da, aș accepta pentru el și să mă învăluiesc, nu am nicio problemă cu asta. Nu spun că ar fi ceva ce mi-aș dori neapărat, dar dacă, să zicem, ne-am muta într-o țară unde așa „se cade” să merg pe strada, ok. Doar nu renunț la omul iubit pentru niște cârpe. Dar având în vedere că trăim în România, nu cred că dacă m-aș căsători cu un musulman ar fi nevoie să port văl, mai ales dacă eu nu îmi schimb religia.

Cristina Lincu

„La liber” despre ce îți place să scrii?

Despre parfumuri și despre sentimente. Aș scrie kilometri întregi!

Ce teme/subiecte simți că le-ai putea dezvolta în nuvele/romane? Vei face pasul acesta vreodată?

Nu știu, iubirea cred. Despre asta mi-a plăcut mereu să scriu, cred că reușesc să redau destul de bine niște trăiri (așa mi s-a spus, nu mă laud eu). Sper că voi face și pasul ăsta la momentul potrivit. Trebuie să se alinieze niște treburi pe cer pe-acolo și mă apuc și eu de scris!

Oana Lambrache

La ce nu ai renunta niciodata?

La oamenii pe care îi iubesc…

Alexandra Anamaria

Cât de ușor te răzgândești? Dacă acum un an nu-ți plăcea mărarul, anul ăsta te văd cu el în salată?

Când e vorba de lucruri care mă afectează doar pe mine, sunt situații când mă răzgândesc de nșpe ori. Dacă dau un cuvânt, în schimb… nu mai e aceeași situație. Apropo de mărar, mi s-a întâmplat asta cu pătrunjelul. Fix asta. Deci gusturile mi se schimbă foarte des. Un singur lucru a rămas la fel: urăsc gri-ul. :))

Cât de repede iei decizii importante? Mergi pe instinct sau cântărești tot ce prinzi până în ultima clipă?

Depinde și de oamenii care mai sunt implicați. Sunt oameni care mă fac să ies din zona de confort și să iau o decizie cel puțin nebună cât ai clipi. Dar în general sunt un overthinker și îndată ce îmi vine o idee sau mi se propune ceva, mintea mea generează zeci de situații în care ceva nu merge bine și vreo trei situații în care sper că o să fie totul de vis. Referitor la cumpărături, de exemplu, când e ceva important, calculez, caut, mă inspir, citesc păreri pentru că vreau să merg la sigur. Dar mai sunt și situații în care instinctul alege și atunci știu clar că orice aș face, sufletul meu tot în direcția aia va merge.

Ce aromă îți aduce aminte de…tine, acel TU care simți și știi că ești pe de-a-ntregul, acel sine pe care nu îl cunoaște nimeni 100% în afară de tine?

Uh… nu știu. Mă simt blocată. Aroma de tei. Uite, legat de instinct. Asta mi-a venit să spun. Aroma teiului înflorit. Și apropo de întrebarea Almonei. Numai când mă gândesc la teiul înflorit, în suflet îmi năvălesc multe, foarte multe amintiri.

Cu ce parfum ai asocia dezamăgirea?

Good one. Ne referim la un parfum existent? Sau la o aromă? Cu parfumul bețișoarelor parfumate, care miros într-un fel neaprinse, iar când le dai foc sunt toate la fel…

Ce tip de contact uman te face să te simți în siguranță?

Îmbrățișarea și zâmbetul din priviri. Omul care când zâmbește, chiar și în spatele măștii, îi văd ochii făcându-se două liniuțe luminoase și știu că e totul în regulă și sunt bine.

Crezi că umanitatea merită încrederea noastră după tot răul din ea, chiar și prin prisma unei singure persoane care înglobează tot ceea ce ne-am dori să vedem în alții?

Da. Și mai cred și că faptele bune nu trebuie ascunse din modestie, ci arătate, strigate, pentru a da un exemplu. Eu știu că nu mai avem prea multe șanse ca specie, ne-am înrăit prea mult, dar în același timp sunt și o visătoare.

Unde se situează scrisul în tine, la ce hotar? Cel al necesității, al refulării, al bucuriei de a fi și de a împărtăși frânturi din tine?

Cred că toate la un loc. Dacă vorbim despre parfumuri, de exemplu, e dragul de a scrie povești parfumate. Dacă vorbim despre articolele din secțiunea „Gânduri”, e nevoia de a scoate din suflet niște dureri trăite la un moment dat. Sunt și situații legate de persoane din viața mea când scriu anumite chestii pe care nu le pot exprima față în față, ci le scriu și le trimit.

Izabella Stefania Stoica

Le ce întrebare ți-ar fi cel mai greu sa răspunzi?

La ceva foarte intim. Și dacă ar apărea o astfel de întrebare, aș încerca să fiu foarte, foarte diplomată. :))

Mira Mar

Cum stai cu dragostea? (😀)

Bănuiam că o să mă prindă cineva la colț. :)) Stau bine cu dragostea, mulțumesc pentru întrebare. Bun, toată lumea mulțumită? :)))

Te-ai mai gândit la propunerea de a oferi consultanță pe partea de parfumuri-cosmetică?

M-am gândit chiar de curând, dar nu simt că mi s-ar potrivi așa ceva. Mie îmi place să spun povești, nu neapărat să stau la povești. Adică eu comunic ceva prin scris. Nu îmi doresc să stau la taclale cu cineva nehotărât, mă enervează să conving oamenii de chestii. Si la muncă le spun părerea mea și ei iau singuri deciziile.

Care este mâncarea preferată (gătită de tine)?

Pastele cu sos de rosii!

Știu care este stațiunea preferată, în afara acesteia, ne spui dcă ar fi să închizi ochii, unde ți-ai dori să fii? Mă refer la o destinație de vis.

Îmi e că dacă închid ochii adorm direct. :)) Oriunde, numai să nu fie nevoie câteva zile să muncesc, să studiez, să intru în contact cu prea mulți oameni. Hai să zicem undeva la mare. Nu am un loc anume. La mare să fie. Să stau pe un șezlong cu o cafea într-o mână și o carte în cealaltă și să mă relaxez departe de tot.

Anaphielle Miller

Cum te putem convinge să continui cu vlogul?

Nu aveți cum. Nu mă pasionează atât de tare, nu îmi place să mă văd vorbind, îmi dă starea aia cringe.

Care sunt calitățile pe care le apreciezi la oameni?

Bunătatea, sprijinul și calitatea de a fi acolo la momentul potrivit. Acei oameni care îți aud tăcerile și îți întind o mână. Fiecare om are nevoie de un umăr pe care să plângă. Calitatea unui om de a fi acel umăr pentru cineva într-un punct al vieții e neprețuită. Restul sunt povești.

Care sunt defectele pe care le detești cel mai mult?

Lipsa cuvântului. De mică sunt așa. Ai zis? Ai zis. Fă-o. Nu poți? Taci.

Consideri că există cu adevărat calități și defecte sau unii oameni nu știu cum să își folosească darurile?

E totul relativ. Sunt cu adevărat unele caracteristici care sunt într-un fel oricum le-ai lua, dar mai sunt și anumite lucruri care la un om îți plac și la altul nu.

Crezi în astrologie și compatibilitatea dintre zodii?

Da. Clar. Pentru mine legătura scorpion-scorpion e cu adevărat magică, iar legătura între semnele de apă în general e foarte interesantă. Nu știu, ne simțim între noi, ne „citim”.

Există oameni buni și oameni răi? Sau sunt doar percepții?

Nu știu dacă există omul perfect bun, dar sunt sigură că există cel perfect rău. Nu sunt doar percepții, omul în general e supus multor încercări și chiar și cei mai buni pot ceda într-un fel sau altul la un moment dat, dar mai sunt și cei care din diverse motive fac numai rău. Unii sunt doar nefericiți. Alții simt plăcere în a face rău. De ăștia trebuie să ne ferim.

Dacă ai putea crea un parfum magic, ce putere ar avea acesta?

Ar face oamenii mai simțitori. Ar mirosi atât de frumos încât oamenii care l-ar purta s-ar simți mai fericiți și când omul e fericit e mai deschis către semenii lui. Ascultă mai bine, înțelege mai bine, se pune în șoșonii celuilalt. Da, parfumul meu ar mirosi a fericire.

Mirela Cretan

După ce te doboara o experienta cu un om (iubit) cat e nevoia răzbunare după și cât e iertare?

Dacă e experiență „finală”, adică după asta se termină tot, întâi sunt doborâtă (dar nu învinsă, mereu renasc cumva), apoi simt nevoia să arăt că sunt tare, să mă răzbun cumva prin impresia asta pe care o las, de „sunt bine și fără tine”. Dacă e o experiență nasoală cu un om drag, dar care nu duce la o ruptură, încerc să îi înțeleg punctul de vedere, încerc să iert, să trec peste, probabil voi fi o scârbă sarcastică în primă fază, dar iubirea pe care o simt pentru acel om învinge tot de obicei și las de la mine pentru binele comun.

Cum iei deciziile, în general (alea moderat și foarte importante ?) – la primul instinct sau cântărit bine?

Am răspuns și mai sus. Depinde. În general gândesc, analizez, dar sunt situații când sufletul știe înaintea mea ce vrea.

Zi-mi o femeie celebra pe care o asemuiesti cu tine.

Emilia Clarke. Păpușa aia amuzantă care pare că n-are nicio grijă pe lume, dar a trecut totuși prin niște chestii…

Care e cea mai mare nevoie a ta?

Nevoia de iubire.

Georgiana Mihăilă

Ce mai faci? Ești bine?

E probabil cea mai grea întrebare. Am avut sufletul pilaf o vreme. Unii au observat, unii nu (Mona, mi-ai trimis tu un mesaj într-o seară. Mulțumesc!). Acum sunt bine.

Aniela Ciugureanu

Ce ai schimba la tine?

Nu știu dacă aș schimba neapărat, pentru că asta mă face să fiu eu: e vorba despre sensibilitatea mea. Sunt puternică, mai puternică decât poate cineva să își imagineze. Dar am o latură pe care dacă te las să mi-o descoperi și apoi îți bați joc de ea… mă dărâmă.

Sau ce nu ai schimba?

Capacitatea de a glumi în cele mai grele momente. Așa trec eu peste greutăți. Râd, glumesc, sunt sarcastic bitch. Pot să am sufletul în genunchi și să râd în același timp.

Unde te vezi peste 10 ani?

Măritată, cu doi copii. Nu sunt carieristă. Vreau liniște și iubire.

Ce este iubirea pentru tine?

Lamour… cest autre chose. Pot să spun doar cum mă schimbă pe mine iubirea. Mă face mai bună. Mai empatică. Mai iertătoare. Mai puternică. Mai zâmbitoare. Când privești doi ochi și știi că acolo-i locul tău și niciun paradis nu te-ar face să dai drumul unei mâini… aia e iubirea.

Ce carte te-a impresionat?

Cea mai recentă e Cele patruzeci de legi ale iubirii, de Elif Shafak. O carte despre care nici nu pot vorbi, pentru că e acel gen de carte pe care o citești când simți, oricât ți-aș recomanda-o eu. E acea carte „nurofen”, e bine să o ai în casă, pentru că e posibil să ai nevoie de ea la un moment dat.

Ce carte ți-a influențat anumite decizii?

Am ajuns la concluzia că seria After de Anna Todd m-a influențat să rup o relație în care nu eram bine.

Mari Flamanzeanu

Cum descrii femeia din tine?

Romantică în limite normale, cu o mare nevoie de îmbrățișări și stabilitate, uneori o sarcastic bitch (folosesc cam des expresia asta, însăăă… chiar pot fi), puternică, fragilă ca o bombă dacă mă iriți.

Ce iti spui cand te privesti in oglinda?

„Băiiii, frumoaso! :))) Rrrr, pisi!” :))) Și uneori „pfiuuuu, urâtă ești, făi maică!” :))

Cum ai ales sa ai culoarea foxy?

Am văzut-o pe Cristina Ciobănașu într-o zi la televizor și am zis „eu așa vreau”. :)) Și a fost cea mai bună decizie.

Cum arara sticla perfecta de parfum?

Cubică sau paralelipipedică, deci ceva drept, simetric, simplu, sobru, dar cu un capac neapărat metalic, poate auriu, „sculptat” cumva într-un stil oriental. Culoarea sticlei nici nu contează prea mult, dar alb sau negru ar fi perfect. Sau chiar să fie incoloră, deși la un capac metalic ar merge ceva care să contrasteze. În orice caz, nu îmi plac sticlele care îți rup ochii, care te șochează, care nu stau în picioare (decât cele stil diamant de la Lancome pentru că sunt simple).

Daca ai avea parfumul tau propriu, ce esente ar contine?

Nu știu dacă le-ar conține pe toate, dar poate aș găsi un nas excepțional care să știe să mixeze iasomia, teiul, vanilia, cocosul, moscul și ambra. Dacă ar fi să grupez, aș merge ori pe ceva tei-iasomie-frezie, ori pe vanilie-cocos-mosc.

Cate parfumuri ai acum?

Vreo 20 cred, majoritatea pline, plus câteva miniaturi deluxe. Sunt fidelă unui parfum pentru o perioadă mai lungă de timp, nu îmi place să schimb parfumul zilnic. Pe măsuța mea, de exemplu, am trei acum: Extreme Amber, La nuit tresor nude și Ana al Malikah (despre care încă nu mi-am făcut o părere clară, dar spoiler alert, începe să-mi placă) și nu folosesc decât La nuit tresor nude, pe celelalte două le mai sprayez pe încheietură seara înainte de culcare.

Care este cel mai mare vis al tau?

Am răspuns și mai sus. Să am o viață liniștită, să iubesc, să fiu iubită, să am o familie mică, nebună și mișto.

Mancarea preferata?

Acum îmi e poftă de pizza, deci pizza. Mâine poate zic cartofi prăjiți cu ouă ochiuri. :)))

Cum arata o cina romantica, dupa tine? 

Uh. N-am avut parte de o cină romantică în adevăratul sens al cuvântului, ci doar tentative undeva într-un trecut îndepărtat, așa că nu mă pot pronunța. Aș zice atât: eu, el, o mâncare ce ne place amândurora, vin roz dulce de fete :))), strângeri de mâini, priviri calde și conversație până târziu. Și râs, muuuult râs. Și muzică.

Care crezi ca este vulnerabilitatea care ti-a dat cel mai mult curaj?

Nu știu. Exprimarea sentimentelor. Mă consideram vulnerabilă dacă spuneam ce simt. Dar sunt situații când trebuie să o faci. And this is empowering. Bine, depinde și de omul căruia îi arăți sufletul.

Cat este poezie si cat esre proza in sufletul tau?

Jumi juma. În general sunt proză cu floricele, dar dacă mă calci pe coadă pot să te înjur în versuri. :))) Se pune ca poezie?

Care este calitatea cea mai apreciata de tine la un barbat?

Calitatea de a oferi siguranță și stabilitate. Acel „o să fie bine”. Când mă simt în siguranță lângă un bărbat, poți să fii tu și Gheonoaia, nimic nu mă atinge.

De ce iti este dor?

De vremurile când nu aveam nicio grijă, de copilărie cred…

Irina-Cristina Ţenu

Dacă ar trebui să scrii o carte motivațională, cum ai motiva oamenii să facă față vicisitudinilor vieții?

În primul rând, eu nu sunt omul care se ia după cărți unde „te învață ei ce și cum”. Sunt mai mult pe principiul „nuuuu-mi spui dumneataaaaa mieeee!”. Eu învăț din experiența altor oameni. Dă-mi o carte unde cineva și-a vărsat sufletul și pot să rezonez cu povestea respectivă și pot încerca să corectez la mine diverse lucruri pentru a-mi fi mai bine. Deci, nu aș scrie o carte cu o sută de feluri în care să fii tu boss puternic, ci îți voi povesti în cartea mea ce m-a dărâmat, tot noroiul pe care l-am primit în ochi, cum m-am ridicat și ce m-a făcut să merg mai departe când îmi era greu și să deschid ochii dimineața. Cred că, de fapt, cheia e să inspiri oamenii, să îi atragi, nu să le dai lecții și să le spui ce să facă.

Wow! Over aaaaand out!


13 gânduri despre “Voi m-ați întrebat!

 1. Mă bucur să te descopăr, ți-am mai zis! Îți doresc să ai parte de tot ce visezi! Să fii bine și să fii iubită așa cum meriți! Și meriți!
  P.S. Nu ai pentru ce! Te îmbrățișez ❤🤗

 2. Am rezonat cu multe. Teama de a vorbi, acolo sunt și eu, prefer scrisul de 1000 de ori. Ești un om incredibil de sensibil, dar în același timp ai o putere a ta și asta admir la tine. Ar trebui să scrii o carte, nu neapărat roman, scrie proză scurtă. Bine că ești bine acum 🤗

  1. E mai simplu și mai „eliberator”. Si ai si timpul sa compui frumos, ca eu mai am minunata citate de a spune chestii le care nu vreau sa le zic si sa sine ca naiba. 😅
   Multumesc mult mult! 🤗❤️
   O sa-i vina si cartii vremea, probabil… 🙈❤️

   1. Daaa, e mult mai ușor să scrii. Eu și la muncă detesc să vorbesc, prefer să scriu 🤣 Cât despre carte, sigur o să vină vremea ei 🤗

 3. Mey, imi place de mor cum scrii. Este ca si cand vorbesti langa mine. Si imi place ca esti un amestec, un fel de uragan dar cand esti linistita, faci prajituri and stuff.

 4. Numai intrebari complexe, intelectuale si complet inocente. Se cunoaste ca generatia asta nu a avut parte de oracole in scoala generala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.